Europa-Park, Media, Video, Youtube

Alle nieuwigheden in 2019 van Europa-Park op een rij

In Europa-Park zijn weer veel nieuwigheden dit seizoen. Bram gaat een aantal van die zaken af die nieuw in Europa-Park zijn in 2019. Eén van die nieuwe zaken is de “Schatkamer” in de Deutsche Allee. In deze ruimte staat een grote maquette van de attractie Piraten in Batavia. Daarnaast staat er ook een animatronic van Bartelomeus van Robbenmond en dat wordt het hoofdkarakter van de attractie. Deze attractie gaat volgend jaar weer open voor publiek. Maar je kan al wel vast een voorproefje nemen. Begin seizoen verscheen de eerste trailer van de vernieuwde attractie van Europa-Park.

Scandinavië

De wederopbouw van Scandinavië krijgt ook vorm. Dit themadeel is vorig jaar samen met de attractie Piraten in Batavia door een grote brand verwoest. Bram neemt een kijkje hoe het ervoor staat, want 24 mei 2019 gaan de poorten van dit nieuwe themadeel weer open in Europa-Park. Ook bezoekt Bram Krønasår het zesde en nieuwe themahotel van Europa-Park dat op 31 mei open gaat. Ook daar wordt nog de laatste hand gelegd aan de attractie.

Attracties

Later dit jaar opent de nieuwe attractie: Snorri Touren, dat ook nieuw in Europa-Park is in 2019. Dit is een kleine darkride onder Scandinavië waar nog volop aan gewerkt wordt. Ook zijn de shows vernieuwd en zijn een aantal attracties geüpdatet waaronder de Eurosat CanCan Coaster. Bekijk ook onze vorige video, voor meer informatie rondom de ombouw naar Eurosat CanCan Coaster.

Kortom er valt in 2019 weer veel te ontdekken in Europa-Park. Binnenkort volgen er nog meer video’s van “Tot ziens in Europa-Park” en “Expeditie Europa-Park” met daarin een bezoekje aan Rulantica en Madam Freudenreich. En daarnaast ontdekt Bram wat er allemaal te doen is in de themadelen  IJsland en Spanje!

Reacties 1

Geef een reactie