Europa-Park, Nieuws

Bram bezoekt opnieuw Rulantica in Europa-Park

Bram bezoekt opnieuw Rulantica in Europa-Park

Afgelopen weekend namen we weer nieuwe afleveringen op van: "Expeditie Europa-Park" en "Tot ziens in Europa-Park". In "Expeditie"-serie geven we een overzicht wat er te doen is in een bepaald themadeel. In de "Tot ziens"-reeks gaan we dieper in op een bepaalde attractie, show of evenement. En daarmee krijg je vaak een blik achter de schermen van hoe het eraan toe gaat. In de komende afleveringen bezoekt Bram: waterpark Rulantica en attractie Madam Freudenreich.

Rulantica

Het nieuwe zwemparadijs Rulantica wordt de 'second-gate' van Europa-Park. Op dit moment wordt er nog volop gebouwd aan het waterpark. Projectleider Thomas leidt je rond over de bouw en gunt je een blik hoe immens Rulantica gaat worden. Het waterparadijs krijgt een Scandinavisch tintje met 9 themazones. In totaal komen er 25 attracties waarvan 17 glijbanen. Op 28 november 2019 gaan de poorten open van Rulantica. Kortom nog veel werk aan de winkel.

Madam Freudenreich

Naast Rulantica bezocht Bram ook Madam Freudenreich. Deze attractie heette vroeger 'Universum der Energie'. Daarin waande  je in de tijd van de dino's. De attractie is vorig jaar volledig opnieuw gethematiseerd en kreeg een Frans thema. De dino's bleven en Madam Freudenreich verzorgt hen tegenwoordig in haar achtertuin. Petra is verantwoordelijk de ontwerpen en omschakeling van de attractie. Ze laat zien wat er allemaal bij komt kijken, want met zulke grote dino's in de attractie is dat niet altijd even makkelijk!

Expeditie Europa-Park

In "Expeditie Europa-Park" bezoekt Bram Spanje en IJsland. Wat voor attracties kun je daar doen? Wat voor lekkere eetkraampjes kun je bezoeken? Welke tips heeft Bram voor je als je deze themagedeeltes bezoekt? Zo maar een greep van de vragen die hij beantwoordt. Kortom er valt weer veel te beleven in Europa-Park en je kan weer uitkijken naar nieuwe afleveringen.

Abonneer je op ons Youtube-kanaal om als eerste de video's te kijken. Bekijk de vorige video van de Rulantica-update. Hieronder vind je wat foto's van de opnames van afgelopen weekend:

Geef een reactie