Europa-Park, Media, Video

Eerste trailer Piraten in Batavia

Tijdens de opening van Europa-Park verscheen online de eerste trailer van Piraten in Batavia. Afgelopen jaar werd de attractie volledig door brand verwoest. De attractie lag in het Nederlandse themagedeelte en was ontworpen door Ulrich Damrau. Op dit moment is de attractie weer in aanbouw en werden er al ontwerpschetsen vrijgegeven. De planning is dat volgend jaar de attractie weer open gaat voor publiek.

 

Reacties 1

  1. Dennis

    Ik ben heel benieuwd naar de vernieuwde Piraten in Batavia! Ik vraag mij wel af in hoeverre de attractie het zelfde zal zijn als voor de brand. Aan de ene kant kan ik mij voorstellen dat ze deze kans pakken om verbeteringen door te voeren, maar het blijft EP met een groot gevoel voor nostalgie..

Geef een reactie