Nieuws

Welkom op de compleet vernieuwde website van De Vijf Zintuigen!

Het afgelopen jaar hebben we flink nagedacht over de toekomst van de site. Er moesten keuzes gemaakt worden. Onderdelen zoals het forum geldt dat de tijd ons heeft ingehaald. De meeste discussies worden tegenwoordig vooral gevoerd op de social media en er zijn diverse andere media en kanalen bij gekomen waarop nieuws zich snel verspreidt. En daarom besloten we een compleet vernieuwde website op te zetten.

Op de vernieuwde website gaan we in afgeslankte vorm verder. Hierbij richten we ons voornamelijk op de community. We blijven natuurlijk het belangrijkste Efteling- en Europa-Park nieuws plaatsen. Je zult hier in de nabije toekomst uiteraard ook weer de nieuwste reportages vanuit de Efteling en Europa-Park en documentaires terug kunnen vinden. Daarbij vind je op de voorpagina altijd de nieuwste informatie over onze evenementen, zoals: de Efteling-Pubquiz, foto-bijeenkomsten en bijzondere premières.  

Daarnaast hebben we onze webshop volledig vernieuwd; vanaf nu kun je heel gemakkelijk toegangskaarten voor Vijf Zintuigen-evenementen en merchandise bestellen, zonder account op de vernieuwde website! Mocht je willen reageren op de nieuwsberichten en video’s, is er wel een account nodig. Je dient daarvoor een nieuw account aan te maken, want vanwege de AVG privacywetgeving zijn alle bestaande gebruikersgegevens van de oude site volledig verwijderd.

Maar daarentegen kun je nu onder evenementen alle evenementen makkelijk terugvinden die we organiseren. Onder het kopje media vind je de video’s die we maken en toffe content van andere websites zoals Kleine Boodschap die we graag aan je tonen. Tot slot vind je onder shop onze gloednieuwe webshop. Met deze vernieuwde website hopen we een nieuwe, frisse start te kunnen maken. En we hopen dat jullie als community toch het oude, vertrouwde gevoel behouden bij De Vijf Zintuigen… want we zijn er voor jullie!

Reacties 5

 1. Dennis

  Heb je suggesties of ideeën voor de nieuwe website? Laat het vooral weten! Het leuke van DVZ vind ik dat we het met zijn allen maken. De nieuwe website is onwijs flexibel dus geen idee is te gek. Leuk om jullie allemaal hier weer terug te zien 😀

 2. H.Hightower

  Lekker overzichtelijk met voldoende ruimte om het naar je eigen wensen in te stellen. Heel fijn! 🙂
  (p.s. Heb meteen kaartjes voor Ruud Bos besteld!)

 3. Peppersghost

  Deze nieuwe site ziet er strak en overzichtelijk uit. Goed bezig

 4. efteling1992

  Het ziet er al wel goed uit, is nog wel veel wit ruimte aan zijkant of onderkant (verschilt per pagina soms).
  En even nog een vraagje, komt de Beeldenbank nog wel terug in de definitieve site? (hiermee bedoel ik de foto’s die door jullie zelf erop waren gezet, bijvoorbeeld de bouwfoto’s van Fata Morgana)

 5. Amelie

  Het ziet er mooi uit hoor!

  Nog even voor wie de oude attractie-crypto mist: kijk op
  https://eftelingpraat.forum2go.nl

Geef een reactie