Efteling, Media, Nieuws, Video

Escape Efteling: spannende serie op YouTube-kanaal Efteling Junior

Efteling, RTL en Cinemates werken samen om doelgroep 6-12 jaar te bereiken

Vanaf 24 november aanstaande is op het nieuwe YouTube-kanaal Efteling Junior de spannende serie Escape Efteling te zien. Efteling ontwikkelde deze 5-delige serie in samenwerking met Cinemates om de jonge doelgroep beter te bereiken, boeien en binden. In Escape Efteling moeten vijf bekende YouTubers in een spannende race tegen de klok hun familie bevrijden uit een Efteling-attractie.

Door op tijd opdrachten uit te voeren ontvangen de YouTubers aanwijzingen waar de familieleden zich in het attractiepark bevinden. Gio Latooy trapt 24 november af in een bijzondere locatie, Symbolica: Paleis der Fantasie. Daarna volgen afleveringen van de families van Nina Schotpoort in de dubbele racer-achtbaan Joris en de Draak, Senna Bellod in Baron 1898, Jeroen van Holland in De Vliegende Hollander en Quin van der Zeeuw in de Piraña.
 
Gebaseerd op het succes van de fysieke escape rooms, werden speciaal voor deze productie escape rooms gemaakt in vijf Efteling-attracties. Door middel van het oplossen van raadsels, opdrachten en challenges kunnen de bekende YouTubers hun familieleden bevrijden uit de attracties. De Efteling probeert met deze serie op het Efteling Junior YouTube-kanaal specifiek kinderen van 6 tot 12 jaar aan te spreken.
 
Kalvijn, aangesloten bij RTL MCN en producent van de serie vanuit Cinemates, zegt: “Voor Cinemates is het een eer om een serie voor en met een merk als de Efteling te ontwikkelen. En het attractiepark gebruiken als locatie van de serie maakt het extra spannend en bijzonder.”
De eerste aflevering met Gio is vanaf zaterdag 24 november om 19.00 uur te zien op youtube.com/eftelingjunior.

Geef een reactie