Documentaire

Save the date: 10 mei 2024 – Laatste vertoning Spookslot documentaire!

Save the date: 10 mei 2024 – Laatste vertoning Spookslot documentaire!

Op vrijdag 10 mei zullen we onze documentaire: ‘Spookslot, de Historie van Station Halfweg’ voor de laatste keer vertonen op het witte doek. Na een zeer succesvolle premiere in 2023 en een extra weekend in theater de Leest in Waalwijk op 17 en 18 februari 2024 kwamen er zóveel reacties bij ons binnen van mensen die de documentaire nog niet gezien hebben of nog een keer willen zien. Daarnaast willen wij ook op gepaste wijze dit mooie project afsluiten alvorens de nieuwe attractie Danse Macabre opent in de Efteling.

Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van het programma. Denk hierbij aan de tijden van de vertoning, het inplannen met wellicht meerdere vertoningen die dag en alle zaken rondom de derniere. Binnenkort zullen we hier meer over bekend maken. Dan zullen we ook laten weten wanneer de kaartverkoop start en wat het programma zal zijn rondom de vertoning(en). Nog heel even geduld dus.

Vanuit ons ook een verzoek om nog niet met theater de Leest te bellen hierover. Zij hebben net als wij nog geen verdere informatie omdat het programma nog niet rond is. Het enige wat we wel zeker weten is dat 10 mei de allerlaatste keer zal zijn, dus save the date als je onze documentaire (nog) een keer in volle glorie op groot scherm (Full HD), met Dolby Surround en met vele liefhebbers wilt bekijken!

Geef een reactie