After Park Lounge 17: IAAPA Expo Europa-Park

After Park Lounge 17: IAAPA Expo Europa-Park

After Park Lounge 17: IAAPA Expo Europa-Park
After Park Lounge

 
 
00:00 / 1:17:28
 
1X

Afgelopen week vond de attractieparkbeurs IAAPA Expo in Parijs plaats. Brancheorganisatie IAAPA organiseert jaarlijks deze beurs in een andere stad. Tijdens deze beurs gaf Europa-Park een persconferentie, waarbij ze een statusupdate gaven over hun lopende projecten. Daarbij kwamen o.a. de nieuwe darkride Snorri Touren en het nieuwe waterpark Rulantica aan bod. In deze aflevering bespreken Jaffeth, Marwin en Danny (Eftelflags) het nieuws dat gemeld werd tijdens deze persconferentie.

Op de beurs stond ook de Leisure Expert Group. Dit Nederlandse bedrijf is verantwoordelijk voor de vijf spookhuizen van Traumatica, het halloweenevent van Europa-Park. Jaffeth en Marwin spraken met projectmanager Paul Nelissen van de Leisure Expert Group over hun bijdrage aan Traumatica, wat het verschil is tussen de Traumatica en andere halloweenevents van andere attractieparken.

Ook spraken ze tijdens de beurs met Chip Cleary en die senior consultant is voor Rulantica. Ze spreken openhartig over hoe hij terecht gekomen is in Europa-Park en wat er allemaal komt kijken bij de bouw van zo’n enorm waterpark. De ontwikkeling van het waterpark is al ruim 6,5 jaar aan de gang en had nogal wat voeten in de aarde. Kortom de boodschappentassen staan weer buiten en het is weer een boordevolle aflevering.

Show Notes

Twitter

 

Geef een reactie

De Vijf Zintuigen Wil je notificaties ontvangen? Nee Ja