Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

20 jaar Villa Volta Web / De Vijf Zintuigen

1 maart 2020 : 10:30 - 12:00

Om het 20-jarig jubileum van Villa Volta Web / De Vijf Zintuigen feestelijk te vieren, is er de mogelijkheid om een anderhalf uur durende evenement bij te wonen, waarin we op Zevenmijlslaarzen door de historie van onze site wandelen, in woord en beeld. Hoe is Villa Volta Web ooit ontstaan en wat waren destijds de meest bijzondere onderdelen op de site? Op welke manier vond de overgang naar De Vijf Zintuigen plaats, hoe heeft deze site zich ontwikkeld en wat hebben we in al die jaren allemaal gedaan om de fan-community te voorzien van informatie, interviews, video’s en documentaires? Aan de hand van bijzondere verhalen en leuke anekdotes, verteld door Marwin en Bram, komt de gehele historie voorbij, geïllustreerd door vele nooit eerder vertoonde beelden.
Zo hebben we niet alleen talloze foto’s en video’s van vóór en achter de schermen geselecteerd, maar ook de première van een 15 minuten durende Making Of over de befaamde Benefietdag 2012 zal de revue passeren!

En uiteraard komen de (on)nodige bloopers voorbij en fragmenten die de montage nét niet haalden. Kortom: een verrassende, leerzame en vermakelijke reis door de geschiedenis van
één van de meest bekende Efteling fansites.

Start verkoop van de tickets 28 december 2019 10:00

Gegevens

Datum:
1 maart 2020
Tijd:
10:30 - 12:00
Evenement Categorie:

Organisator

De Vijf Zintuigen
E-mail
info@vijfzintuigen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Efteling
Europalaan 1
Kaatsheuvel, Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties 1

  1. martindj

    waar en wanneer kan je de kaarten bestellen??

Geef een reactie

Reacties 1

  1. martindj

    waar en wanneer kan je de kaarten bestellen??

Geef een reactie