Stel hier jouw vraag voor onze Q&A op 10 mei!

Op vrijdag 10 mei 2024 wordt onze documentaire over het Spookslot voor de laatste keer vertoont. Voorafgaand aan de documentaire
vindt er een Q&A plaats en we zijn verheugd om te kunnen melden dat Lex Lemmens, Mari van Heumen en Jan Verhoeven het toneel zullen betreden en live in de Grote Zaal van het theater jullie vragen beantwoorden over het Spookslot! De vragen die gesteld gaan worden bepaal jij! Wat heb je altijd willen weten van deze heren? Dit is je kans om dit te vragen!

Hoe gaat de vraagstelling in zijn werk?
Via onderstaand formulier kun je een vraag insturen. Deze vraag mag over van alles gaan, als het maar gerelateerd is aan de Efteling en de werkzaamheden die Lex, Mari of Jan hebben uitgevoerd voor en in de Efteling. Uit alle inzendingen selecteren we maximaal 15 vragen die beantwoord gaan worden op 10 mei.

Enkele spelregels:

  • de vraag die je stelt is Efteling gerelateerd
  • de vraag die je stelt mag niets te maken hebben met het privĂ© leven van de persoon
  • de vraag die je stelt mag de persoon of de Efteling niet schaden
  • vragen over Danse Macabre beperken tot ‘wat vindt u van het ontwerp’ of ‘wat is uw mening over het ride systeem’.
    Inhoudelijke vragen over Danse Macabre worden niet behandeld. (voorbeeld: weet u wat er terugkomt uit het Spookslot?)
  • wees creatief!

Vul onderstaand formulier volledig in om je vraag in te sturen. Let op, er zal geen reactie op de mail komen of jouw vraag geselecteerd is of niet. Je krijgt wel een bevestiging of de vraag is aangekomen bij ons.

Deze vraag is voor(vereist)