Veel gestelde vragen Fata Morgana Documentaire

Covid

Wat moet ik meenemen naar het evenement?

Neem de volgende zaken mee:
– Geldig entreebewijs (geprint of op de mobiele telefoon)
– Officieel Coronabewijs geprint via CoronaCheck.nl of via Corona Check App (vanaf 13 jaar).
– Legitimatiebewijs (vanaf 14 jaar)


Ik kom vanuit het buitenland. Waar moet ik aan voldoen?

Kijk bij de lokale overheid wat de op dat moment geldende richtlijnen zijn voor reizen naar Nederland. Check daarnaast ook nederlandwereldwijd.nl en rijksoverheid.nl voor de geldende maatregelen. Lees ook meer over het bezoeken van een evenement in Nederland op rijksoverheid.nl.

Zorg dat je een Digitale Corona Certificaat (DCC) hebt, deze kunnen wij bij de entree scannen met onze Corona Check Scanner app.

Heb je dat niet? Plan een test in via testenvoortoegang.org. Met een negatieve test kun je op de website van CoronaCheck.nl een officieel Nederlands Coronabewijs uitprinten, dat wij dan weer kunnen scannen bij de entree.


Ik heb geen coronabewijs bij me / ik ben mijn coronabewijs vergeten. Wat nu?

Dan kunnen we je helaas geen toegang verlenen op basis van de huidige maatregelen. Dit houdt ook automatisch in dat je geen recht hebt op terugbetaling van je kaartje.


Er mogen vanwege aangepaste coronamaatregelen minder bezoekers toegelaten worden.
Wat nu?

Op basis van ‘First Come, First Serve’ bepalen wij wie toegelaten gaat worden en wie niet. Simpel gezegd: stel dat er uiteindelijk slechts 100 gasten binnen mogen, dan worden de eerste 100 bezoekers toegelaten die een kaartje hebben gekocht. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. De Vijf Zintuigen behoudt de vrijheid om anders te beslissen.


Geldt mijn bevestiging van vaccinatie of gele boekje ook als officieel coronabewijs?

Nee helaas niet. Via de website CoronaCheck.nl en de app kun je een officieel vaccinatiebewijs regelen. Wij maken bij de toegangscontrole gebruik van de Corona Check scanner app, die bepaalt of je toegang krijgt tot het evenement of niet.


Ik ben niet gevaccineerd maar wil er wel graag bij zijn. Wat nu?

Je kan een test inplannen via de site Testen voor Toegang Daar krijg je een unieke code die ingevoerd kan worden in de CoronaCheck app of de Coronacheck website. Zie voor meer informatie en veel gestelde vragen op testenvoortoegang.org


Ik woon in Nederland, kan ik ook mijn internationale vaccinatiebewijs laten scannen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk; internationale vaccinatiebewijzen uitgegeven door Nederland worden niet geaccepteerd door de Nederlandse CoronaCheck Scanner app, en daarom kunnen we je dan ook geen toegang verlenen. Neem in dat geval ook je Nederlands coronabewijs mee!


Evenement

Ik ben te laat, mag ik nog naar binnen?

Nee, wanneer de voorstelling is begonnen, kunnen we helaas niemand meer toelaten omdat dit de voorstelling te veel zou verstoren. Na de pauze mag je plaats nemen in de zaal.


Is er een pauze?

Ja halverwege de film is een pauze gepland.


Kan ik ter plekke kaartjes kopen?

Nee, kaarten zijn alléén van tevoren te bestellen via de webshop van De Vijf Zintuigen.