Verzamelbeurs

Pinverzamelaars opgelet!

Pinverzamelaars opgelet!

Pinverzamelaars kunnen hun lol op 29 oktober, want het blijft dit jaar op de Efteling- en Anton Pieck verzamelbeurs niet bij één pin…

Verzamelbeurs-pin

Net als vorig jaar zal er nu ook een speciale verzamelbeurs-pin verschijnen. Dit keer uitgevoerd in een prachtige zilverkleurige diepdruk. De oplage van de nieuwe pin in deze serie is 500 stuks. De pin wordt verkocht in de stand van De Vijf Zintuigen voor €7,50. Maximaal 2 pins per aankoop.

Villa Pardoes

Deze bijzondere dag zal geheel in het teken staan van Villa Pardoes. Een goed doel dat wij vanuit de organisatie en als community een warm hart toedragen. Om dit te benadrukken bieden wij op de beurs de kans om een échte Villa Pardoes pin te bemachtigen. De mascotte van de villa ‘Pierre Escargot’ siert deze bijzondere pin. De winst van deze pin zal geheel gedoneerd worden aan Villa Pardoes.

De oplage van deze pin is 500 stuks. De pin wordt verkocht in de stand van De Vijf Zintuigen voor €10,-. Maximaal 2 pins per aankoop.

After Park Lounge

Jaaaaaaa, daar is ‘ie dan! Recentelijk vierde deze Vijfzintuigen podcast haar 200ste aflevering met een verfrist logo. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe pin bij voor de trouwe luisteraar. Deze emaille pin heeft een oplage van 300 stuks. De pin wordt verkocht in de stand van De Vijf Zintuigen voor €7,50. Maximaal 2 pins per aankoop.

Niels Kooyman

Echte kenners zullen het al weten; Niels heeft de branding van zijn kanaal flink aangepakt, en komt nu voor het eerst met merchandise!

De Niels Kooyman pin bestaat uit zijn nieuwe logo, en is uitgevoerd in zacht emaille met een luxe beschermlaag van epoxy zodat deze pin niet snel beschadigd op je jas of tas.

Niels loopt zelf op de beurs rond en wij helpen hem graag een handje door de verkoop van deze luxe pin bij onze kraam te betrekken. De oplage van deze pin is 350 stuks. De pin wordt verkocht in de stand van De Vijf Zintuigen voor €7,50. Maximaal 2 pins per aankoop.

Voor ieder dus wat wils in de categorie pins op de Efteling- en Anton Pieck verzamelbeurs 29 oktober! Voor alle pins geldt, op is ook echt op. Wees er dus op tijd bij!

Zien we je daar?

Het team van De Vijf Zintuigen

Geef een reactie