Forum: Gebeurt er ook nog iets in 2019?

Pagina: 2 van 2 (37 items)
<< 1·2 >>
 
Dat zou kunnen inderdaad. Mijn post was ook een beetje met een knipoog. De verrekijker opent waarschijnlijk ook dit jaar.

...Dan zult gij vrede vinden. In uw huis en in uw hart...

De vervanging van de Bob is een reële opti.
Ook denk ik dat er volgend jaar weer een “klein” sprookje komt aangezien dat relatief goedkoop is.
Nog een reden dat ik denk dat er een sprookje komt is het grote aantal achtbanen en rides in andere parken wat opend.
Door een sprookje te doen kan de Efteling zich onderscheiden tussen al dat achtbaan geweld.
En dan het jaar erop uitkpakkken met een supergave baan.

Waar zie jij nog een sprookje verrijzen? Het huidige bos zit redelijk vol gepropt. Het scheelt nog maar 2 of 3 sprookjes en het is geen bos meer. Het is belangrijk dat er een streep word getrokken. Ik weet dat Fons een aantal jaar geleden zei dst er nog 5 sprookjes in passen. Realistisch gezien vind ik 5 nog erg hoog. Het echte bosrijke gevoel begint nu al een beetje te vervallen als je het mij vraagt. De oostelijke parkeerplaats moet bij het bos worden toegevoegd. Maar ook daar is 2019 nog te vroeg voor. Al met al, de Efteling moet oppassen met het mooie bos en niet overal sprookjes bouwen alsof het niks is. Het kost misschien wel weinig, maar resulteert in minder groen in Natuurpark de Efteling. Wat voor een sprookje zie jij nog plaatsvinden in het bos?

...Dan zult gij vrede vinden. In uw huis en in uw hart...

Magische telescoop = pilot AR in de Efteling!

https://www.looopings.nl/weblog/10239/Efteling-presenteert-magische-verrekijker-met-speciale-effecten.html

Villa Volta in RCT3? Check het hier: http://wqd.nl/ePww We'll meet again. Don't know where, don't know when... Oh I'll know we'll meet again some sunny day... De 6 Zwanen 2019!

https://www.looopings.nl/weblog/10239/Efteling-presenteert-magische-verrekijker-met-speciale-effecte...
De telescoop staat slechts een half jaar in de efteling en wordt dus voor het begin van 2019 alweer verwijdert.
Daarmee heeft het verder geen relevantie meer op dit topic.

Citaat van: +Looopings.nl
De verrekijker - inclusief geluidseffecten - werd vanochtend in gebruik genomen. Vooralsnog staat het object een half jaar in de Efteling. "Het is een pilot van zes maanden om te kijken hoe onze gasten het vinden en hoe ze erop reageren", weet de voorlichter.


Duidelijk wel relevantie met dit topic

...Dan zult gij vrede vinden. In uw huis en in uw hart...

 Offline Meuser
De Horst wordt in 2018 verlegd richting de N261 inclusief fietspad. Half 2019 moet er een fiets/voetgangerstunnel onder de Europalaan door lopen vanaf het Eftelinghotel vlak langs de N261 naar het nieuwe toekomstige hotel. Tekeningen vind je hier:
https://www.tenderned.nl/papi/tenderned-rs-tns/publicaties/139918/documenten/3519255/content

Dit gaat over een derde partij Meuser. Dat vind ik niet helemaal bij dit topic tellen. Tuurlijk is het een uitbreiding voor de Efteling maar de Efteling hoeft hier zelf natuurlijk geen personeel op te zetten.

Terugkomend op de vraag van dit topic:

Onlangs heb ik gemerkt dat wanneer Disneyland Parijs uitbreidingen of renovaties heeft, is iedereen ontevreden over de langdurigheid. Of dat ze nooit naar het park kunnen zonder een steiger te vinden. Dit is bij de Efteling momenteel niet het geval en daarmee kunnen we ook concluderen dat het park goed denkt te lopen. Alleen maar positief natuurlijk want dat doet het ook. Misschien is het wel even goed voor het park om een jaartje rust te nemen. Maar dit neemt nog niet weg dat ik graag iets zie gebeuren in 2019 omdat het in 2018 ook vrij stil is.

Edit: IProductions: ik ben het vaak met je eens maar waaruit kunnen we concluderen dat het bij de pilot om AR gaat. Misschien gaat het wel om een pilot voor mini infill attracties zoals de verrekijker. Of misschien is het wel een pilot om het succes van draken op te pakken. Er is nog niks bevestigd.

Versie: 1 Aangepast: 24 juni 2018 21:18 door: SylvainDr reden: Reactie IProductions over het hoofd gezien
...Dan zult gij vrede vinden. In uw huis en in uw hart...

@SylvainDr: zou best kunnen ja. Vooralsnog neem ik over wat Looopings schreef, maar wie weet is dit concept wel een inleiding voor iets veel groters.

Enfin, iets nieuws: De Oude Tuffer krijgt een grondige renovatie.

https://www.looopings.nl/weblog/10439/Enorme-renovatie-voor-oude-Efteling-attractie.html


Enkele steekwoorden: vervanging van besturingssysteem, karretjes en een verandering van het uiterlijk.

Dat deze attractie een renovatie krijgt, viel wel te verwachten. Vele karretjes waren al defect en de capaciteit was hierdoor hopeloos verkleind. Dat het besturingssysteem op de schop gaat, zal vast noodzakelijk zijn vanwege nieuwe eisen en uiteraard een grotere betrouwbaarheid van het systeem.

Het uiterlijk, tja, ik ben benieuwd wat hiermee wordt bedoeld. Gaat het om enkele details, een langere wachtrij (noodzakelijk soms!), een nieuwe lay-out van de baan (aansluiting Strookrijk beter?) of krijgen we zelfs een ander thema? Ik ben in ieder geval voor nieuwe details en eventueel een nieuwe lay-out t.a.v. Strookrijk. Een ander thema niet, want hoewel dit gunstig kan zijn voor een compleet zeevaarders-themagebied, ben ik de attractie gewoon zo gewend en zie ik Ruigrijk niet als zeevaarders-gebied (want waarom dan Joris en de Draak en de Python erbij?).

Wat vinden jullie?

Villa Volta in RCT3? Check het hier: http://wqd.nl/ePww We'll meet again. Don't know where, don't know when... Oh I'll know we'll meet again some sunny day... De 6 Zwanen 2019!

Een nieuwe lay-out lijkt me niet aangezien het nieuwe gebied eerst bij het park getrokken moet worden.
Enkele aanpassingen is wel mogelijk om de beleving iets soepeler te maken.
Ik verwacht zelf dat het niet langer verplicht zal zijn om te sturen aangezien dit voor redelijk wat slijtage zorgde.
Alleen de illusie van zelf sturen zal waarschijnlijk in stand gehouden worden.
Een langere wachtrij is denk ik wel een van de aanpassingen aangezien de rij tijdens een drukke dag soms tot halverwege het plein komt.

Ik verwacht verder dat 2019 erg af zal hangen van vergunningen voor het nieuwe gedeelte.
Komen alle vergunningen op tijd rond dan word 2019 een rustig jaar maar als het allemaal tegen zit zal de Efteling waarschijnlijk wel een nieuwe attractie ter overbrugging neer zetten.
Als ze dat niet doen zal de tijd tussen de attracties te lang worden en zullen de bezoekersaantallen terug lopen.

 Offline Robin
Als de vergunning voor de launch coaster op Strookrijk niet op tijd daar is, waarom zou plan B dan een jaar eerder openen dan 2020? Dan denk ik dat dat ook gewoon in 2020 zal zijn, ook gezien het tijdsbestek, en de launch coaster dan in 2022 komt.

Als ze de Horst nog dit najaar gaan verleggen, zouden ze d'Oude Tuffer in het voorjaar van 2019 richting Strookrijk kunnen verleggen. Of 'm ergens anders neerleggen, waar ie qua doelgroep beter past. Bijvoorbeeld door een betere verbinding richting Kinderspoor en Reizenrijk. Of door d'oude Tuffer te verplaatsen naar een plek tussen Kinderspoor en Panorama. Nu is daar nog niet genoeg plek voor, de Horst ligt nog in de weg. Maar als die opschuift is daar plek genoeg.

Versie: 1 Aangepast: 1 augustus 2018 01:33 door: De Markies van Karabas reden: Geen reden aangegeven
De Markies

Citaat van: De Markies van Karabas link: /forum/8/25371/815165 op: 01-08-2018 01:31:58

Als ze de Horst nog dit najaar gaan verleggen, zouden ze d'Oude Tuffer in het voorjaar van 2019 richting Strookrijk kunnen verleggen. Of 'm ergens anders neerleggen, waar ie qua doelgroep beter past. Bijvoorbeeld door een betere verbinding richting Kinderspoor en Reizenrijk. Of door d'oude Tuffer te verplaatsen naar een plek tussen Kinderspoor en Panorama. Nu is daar nog niet genoeg plek voor, de Horst ligt nog in de weg. Maar als die opschuift is daar plek genoeg.De nieuwe horst is een half jaar uitgesteld en word volgens de planning nu op 1 augustus 2019 in gebruik genomen.

7x Efteling bezocht in 2018.

http://www.youtube.com/eftel1ngfan

Er komt in 2019 een nieuw sprookje erbij , namelijk De Zes Zwanen.
Deze kwam ik tegen via de facebook pagina.
https://www.facebook.com/Efteling/photos/a.10150264133473854/10156799130123854/?type=3&theater
Daarin staat een link waarna je op de pagina van het sprookje komt.
https://www.efteling.com/nl/blog/nieuws/20180921-nieuwesprookje

Leuk detail vind ik dan weer dat kinderen in de zwanen kunnen varen.

Versie: 1 Aangepast: 21 september 2018 09:13 door: JeroeNL reden: Geen reden aangegeven
Al oogt deez' villa lief en mild, daarbinnen word het toch iets wild.

U lijkt soms overkop te gaan.. voelt u dan angst? Blijf dan hier staan!

En ouders, is uw kind nog klein, bedenk, het kan wat griezelig zijn...

Ziet er uit als een heel mooi sprookje! Goed om te zien dat Sander de Bruijn de stijl van Pieck ook goed beheerst om iets in het Sprookjesbos neer te kunnen zetten wat authentiek lijkt. Ik ben positief! Leuk detail ook dat de kinderen mee kunnen varen in de zwanen, ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken.

Efteling... Wereld vol wonderen

Het ziet er echt gaaf uit. Ben alleen wel benieuwd naar de hoogte van dit gebouw want het ziet er op de tekening redelijk hoog uit.

Dit is inderdaad 2019. Enkel vraag ik me af of dit ook het doel was van dit topic. Een nieuw sprookje (wat relatief groot is en kleine vaartocht erbij pakt) wat aan het einde van 2019 geopend word. Ik denk dat hier in eerste instantie toch meer is gedoeld op een zomerse opening. Maar jullie hebben zeker gelijk!

...Dan zult gij vrede vinden. In uw huis en in uw hart...

Pagina: 2 van 2 (37 items)
<< 1·2 >>