Forum: 2020: Intamin Launch Coaster

Pagina: 4 van 4 (66 items)
<< 1·2·3·4 >>
 
Efteling is en blijft mijn favoriete park in Nederland! Lijkt me ook wel leuk om een vrijeval-achtbaan zoals Thirteen te zien, maar dan met lancering en circus-thematisering...

Ik moet zeggen, een mega circustent trekt mij niet echt aan, maar wat nu als het meer wordt zoals op Themepark wordt besproken? Iets zoals het Cirque d'hiver Bouglione te Frankrijk? Dat lijkt mij wel wat, hoewel de associatie met de koepel van Vogelrok redelijk snel te leggen is. Voordeel is wel dat het niet schreeuwerig is en bestand is tegen weer en wind. Wat vinden jullie?

Villa Volta in RCT3? Check het hier: http://wqd.nl/ePww We'll meet again. Don't know where, don't know when... Oh I'll know we'll meet again some sunny day... Strookrijk 2020!

Wat heel belangrijk is, is dat elke nieuwe attractie de vorige overtreft. En ik denk niet dat het gaat gebeuren bij de nieuwe achtbaan, en ik vind het jammer dat het wéér een achtbaan word ipv iets unieks

Auties love Efteling

Dat vind ik een beetje apart om te zeggen, want je kunt niet elke keer alles overtreffen! En dit kunnen zij ook niet zeggen want dan krijg je verwachtingen vanuit de bezoekers. Als die het dan tegen vinden vallen dan zou het wel echt een flop kunnen zijn. (Niet dat ik dit verwacht). Ten tweede, iedereen heeft ook zijn eigen mening he, de ene vind symbolica alles overtreffen, en de ander zegt dat de droomvlucht nog steeds de mooiste attractie is. Om dan te gaan zeggen alles moet beter dan de vorige, dan geven ze zich wel een hele moeilijke opdracht en is de kans op teleurstelling groter. (Voorbeeld; Symbolica, werd aangekondigd als de grootste en mooiste attractie van de efteling. Reactie waren over t algemeen niet 100% positief) ik neem aan dat de efteling hier wel van geleerd heeft. Maar oke ik hoop wel dat de nieuwe achtbaan alle andere achtbanen gaat overtreffen als t gaat om theming! We will see

Dat vind ik ook een beetje kort door de bocht en een beetje raar om te zeggen. Niet elke attractie kan spectaculairder. In hoe verre zou dat door trekken in jou ogen? De Efteling mist nog steeds redelijk infills (naar mijn mening) en die kunnen echt niet beter worden dan een Symbolica, Baron ect. Tevens werd Baron gemeld als een kleinere attractie dan bijvoorbeeld JedD en DVH. Zeker als je ook kijkt naar budgettering. Of Baron uiteindelijk toch een betere attractie is geworden blijft natuurlijk gewoon een mening (een sterke als je het mij vraagt ) en dat het ‘weer’ een achtbaan is vind ik ook een beetje een gekke uitspraak. De Efteling heeft nog geen mega aanbod aan thrill of achtbaan. Ik wil ook niet dat het een Walibi Brabant word maar tot nu toe kan het nog makkelijk.

...Dan zult gij vrede vinden. In uw huis en in uw hart...

Mja, ik snap IkbennlXD wel. Uiteraard kan een kleine infill bijna niet spectaculairder dan de grote attracties, maar als de Efteling steeds inzet op steeds betere kwaliteit (Fons zei zelf dat ze proberen om Droomvlucht van de troon te stoten met de nieuwe attractie Symbolica), ze hun eigen kunsten steeds moeten overtreffen. Ze maken tenslotte steeds mooiere en betere attracties dan vroeger en naar hun eigen mening zijn ze er nog lang niet.

Ook ik vind het wel jammer dat het nu direct weer een nieuwe achtbaan wordt. Heel leuk, en erg fijn dat het een nieuw type wordt binnen de parkgrenzen (launched), maar naar mijn mening te vroeg. Ik was al heel blij dat ze weer een darkride bouwden (Symbolica), maar voor de rest is het achtbaan na achtbaan (en soms een show, oké). En laten we eerlijk zijn: velen willen graag meer capaciteit en dat verkrijg je makkelijker met infills. Daarnaast zijn attracties als een boomstamattractie, vrijevaltoren en ga zo maar door nog altijd niet gebouwd. Als de Efteling nu alleen maar achtbanen plaatst, hebben ze geen buffer meer voor later. Daarmee bedoel ik te zeggen: nu alle achtbanen plaatsen en later geen meer plaatsen, aangezien het evenwicht van het park qua achtbanen/andere type attracties dan niet meer in orde is. Het is tenslotte een familiepark, en geen tienerpark.

Villa Volta in RCT3? Check het hier: http://wqd.nl/ePww We'll meet again. Don't know where, don't know when... Oh I'll know we'll meet again some sunny day... Strookrijk 2020!

Pagina: 4 van 4 (66 items)
<< 1·2·3·4 >>