Forum: Nieuw vakantiepark: Loonsche Land

Pagina: 1 van 81 (725 items)
<< 1·2·3·4·5·6·79·80·81 >>
Pagina: 22 van 22 (426 items)
<< 1·2·3·17·18·19·20·21·22 >>
 
 

'Efteling plant nieuw vakantiepark Het Loonsche Land'

De uitbreiding van Bosrijk is nog maar net klaar, maar toch wordt achter de schermen van de Efteling in het grootste geheim gewerkt aan een nieuw vakantiepark, wat ten zuiden van het park zou moeten verrijzen. Dit melden enkele anonieme bronnen aan VijfZintuigen. Het 3 sterren-vakantiepark zal worden vernoemd naar het natuurgebied waar het vlakbij of tegenaan zal komen liggen: Het Loonsche Land.


Volgens de eerste berichten zou het gaan om verblijfsaccommodaties met een natuurlijke uitstraling, ontworpen om het landschap zo min mogelijk te verstoren. In de planning staan vakantievilla's, paalwoningen, ondergrondse hobbit-achtige verblijven en een hotel met metershoge ramen aan de voorzijde. Het hotel krijgt 70 kamers met in totaal 400 bedden en nog eens 600 bedden zullen worden verdeeld onder de diverse typen woningen. Daarnaast staan nog een receptiegebouw en een restaurant gepland.

Naar verluid is de daadwerkelijke ontwikkeling van vakantiepark Het Loonsche Land afgelopen week officieel gestart, de opening van het park staat voorlopig gepland op 1 april 2017. Uitbreiding van het verblijfsaanbod is noodzakelijk om de groei naar 5 miljoen bezoekers per jaar in 2020 voort te kunnen zetten.

Natuurgebied Het Loonsche Land is een natuurgebied van ongeveer 60 hectare ten Zuiden van de Efteling en ten oosten van vakantiepark Bosrijk. Het maakt deel uit van de Ecologische Hoofdstructuur, een netwerk van bestaande en nog te ontwikkelen natuurgebieden. Van 1960 tot 1986 lag achter het gebied recreatiepark Het Kraanven, een bungelowpark met zwembad. Een pad met dezelfde naam herinnert nog aan dit park.

Wordt vervolgd.


Bron: Anoniem
Citaat van: tombie1 link: /forum/8/24900/813227 op: 15-08-2017 11:41:21

Kan iemand mij vertellen waar de tussen overgang van bosrijk naar Het Loonsche Land is? Wij hebben er naar gezocht toen we gingen wandelen op een avond maar het niet kunnen vinden?

Die is er ook niet echt want de golfbaan ligt er tussenin, Je gaat dan dus gewoon over de weg van park naar park.

7x Efteling bezocht in 2018.

http://www.youtube.com/eftel1ngfan

Niet echt iets wat bij Efteling nieuws past maar wist even niet waar anders dan hier te vermelden.
Vind het namelijk ook niks om er een nieuw topic voor te openen.

Geen idee waar het park precies komt te liggen.
Maar Landal Greenpark begint met de bouw van een vakantiepark in Kaatsheuvel.
Ze schrijven zelf op 2km van de efteling entree af aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.
Aangezien (huur-)prijzen nog niet bekend zijn is er verder weinig over te zeggen.
Uiteraard zou dit wel een concurrent kunnen worden voor de twee parken van de efteling zelf of niet?
Want ze kunnen kaarten kopen / bij de prijs erbij tellen waardoor je daar ook verblijf inc entree kunt boeken misschien.
Doen bepaalde hotels enz. ook al in de omgeving dus waarom eventueel landal niet.


Al oogt deez' villa lief en mild, daarbinnen word het toch iets wild.

U lijkt soms overkop te gaan.. voelt u dan angst? Blijf dan hier staan!

En ouders, is uw kind nog klein, bedenk, het kan wat griezelig zijn...

 Offline fry
@JeroeNL Ik ben niet bekend in de regio maar googelen zegt: op het terrein van Duinlust. Dat is blijkbaar een oud vakantiepark dat plat wordt gegooid. Tsja, zal zeker concurrentie zijn. Maar 'wij' als consumenten moeten daar blij mee zijn: hopelijk goed voor de prijs van bosrijk / loonsche land ;-)


Versie: 1 Aangepast: 1 september 2017 19:38 door: fry reden: Geen reden aangegeven
 Offline fryDeze locatie dus waarschijnlijk

Dit wordt naar mijn mening geen concurrent. De Efteling wilde juist dat er naast de uitbreidingen intern, ook extern slaapmogelijkheden zouden worden aangelegd, bijvoorbeeld door Kaatsheuvel zelf. Dit zorgt alleen maar voor meer bezoekers, naast de bezoekers die echt bij de Efteling slapen.

Villa Volta in RCT3? Check het hier: http://wqd.nl/ePww We'll meet again. Don't know where, don't know when... Oh I'll know we'll meet again some sunny day... Strookrijk 2020!

Citaat van: IProducties link: /forum/8/24900/813312 op: 01-09-2017 23:59:06

Dit wordt naar mijn mening geen concurrent. De Efteling wilde juist dat er naast de uitbreidingen intern, ook extern slaapmogelijkheden zouden worden aangelegd, bijvoorbeeld door Kaatsheuvel zelf. Dit zorgt alleen maar voor meer bezoekers, naast de bezoekers die echt bij de Efteling slapen.

Ik ben het hier wel mee eens. Ik denk dat nu ook mensen die daar op vakantie gaan een dagje Efteling meenemen. Dit i.p.v. gasten die speciaal voor de Efteling blijven overnachten.
Het park kan hier alleen maar voordeel aan hebben als het gaat om bezoekersaantallen.

Wees uzelf, er zijn al anderen genoeg.

Pagina: 22 van 22 (426 items)
<< 1·2·3·17·18·19·20·21·22 >>