Forum: Defecten in de Efteling

Pagina: 1 van 16 (143 items)
<< 1·2·3·4·5·6·14·15·16 >>
Pagina: 110 van 110 (2191 items)
<< 1·2·3·105·106·107·108·109·110 >>
 
Het ziet er nu al mooi uit. Opvallend is dat de linkerrots veel groter is dan eerst, misschien dat de rechter niet eens meer zal bewegen?

Sterker nog, er is geen rechter rots meer. Het is één 'deur' geworden.

Laat elke ster feller schijnen, in deze duisternis...

Ik ben benieuwd wat dit voor een effect gaat hebben. Ze zijn er in ieder geval nog mee bezig.

Oh nu we het toch over aanpassingen nabij de gevangenissen hebben: ik heb een nummer op YouTube voorbij horen komen, wat was opgenomen van Efteling Kids Radio, waarin het nummer bij de gevangenissen opeens een stukje langer was. Met koor erbij, leek net uit een film te komen. Zou erg goed nog bij de rit passen! Iemand die iets meer over deze mysterieuze uitbreiding van de muziek weet?

Versie: 1 Aangepast: 3 november 2017 20:48 door: IProducties reden: Edit toevoeging
Villa Volta in RCT3? Check het hier: http://wqd.nl/ePww We'll meet again. Don't know where, don't know when... Oh I'll know we'll meet again some sunny day... Achtbaan 2019!

@WaterorgelFreak, Er zit dacht ik wel een nieuw stuk rots aan de rechterkant, om het gat op te vullen die de oude deur heeft achtergelaten. We zullen zien hoe het uiteindelijk zal worden, spannend.

@IProducties, Wow toevallig, laatst nog kwam ik die ook tegen! Volgens een berichtje op Eftelist zou het gaan om willekeurige filmmuziek. Dat het niet (een verlengde van) hetzelfde nummer is als dat er normaal speelt, is wel duidelijk.

https://www.eftelist.nl/mail/6719

Het lijkt erop dat Pardoes zijn hoofd niet heeft willen laten zien bij de voorshow van Symbolica vandaag! Zijn stem was natuurlijk gelukkig nog te horen, maar voelde toch wel leeg zonder hem. Overigens bleef de vrouw in de taart bij de balzaalscene ook stilhangen.De vrouw in de taart hangt al best lang stil.

Ik was er 24 november voor het laatst. Toen bleef ze ook al stil in de hoek staan.

In de intro van het youtube filmpje met domien verschuren, lijkt het wel alsof de 'elfjes carrousel' in droomvlucht het weer doen! Ga morgen kijken of het echt zo is, maar hoop het toch zeker wel! Al lange tijd en doorn in mijn oog dat die niet werkte

Die werkt inderdaad weer (gedaan met deze opnamen in het achterhoofd?)! Een tijdje zijn ze weggeweest, toen teruggezet maar nog steeds defect of uit, en toen plots deden ze het.

Ze doen het inderdaad weer!!
Fantastisch!


Baron is in storing nu

Vandaag was ik in de Efteling en bij Raveleijn kwam Draconicon niet omhoog. De show was om 15:00 maar ik weet niet of het bij de andere shows gebeurde. Ook had Joris en de Draak iets met de lifthill waarbij vuur steeds langer naar boven ging en water al beneden was als vuur net boven was. Dit was volgens mij snel al weer opgelost.

Symbolica, het rijk der Fantasie...

Pagina: 110 van 110 (2191 items)
<< 1·2·3·105·106·107·108·109·110 >>