Forum: Efteling gaat sprookjesmusical maken over Pinokkio (Persbericht)

Pagina: 1 van 5 (37 items)
<< 1·2·3·4·5 >>
Pagina: 3 van 3 (52 items)
<< 1·2·3 >>
 
 

Efteling gaat sprookjesmusical maken over Pinokkio (Persbericht)

In het najaar van 2015 komt de Efteling met een compleet nieuwe musical over het bekende sprookje Pinokkio. Medio september is de sprookjesmusical exclusief te zien in het Efteling Theater. Pinokkio wordt een sprookjesmusical voor en door kinderen. Tijdens iedere voorstelling spelen namelijk weer volop kinderen mee, waarvan het grootste deel eenmalig. Deze bijzondere vorm van theater, waarin honderden kinderen uit Nederland en Vlaanderen voor één keer de unieke kans krijgen mee te spelen in een echte musical, is de laatste jaren kenmerkend voor de producties van de Efteling.


Creatief team
Het creatief team van de sprookjesmusical Pinokkio bestaat uit:

Regie: Jerry Rijstenbil
Script- en liedteksten: Allard Blom
Muziek: René Merkelbach
Licht: Wim Dresens
Geluid: Jeroen ten Brinke
Techniek: Jeroen Frijters
Decor: Robert Jaap Jansen
Kostuums: Carla de Kroon
Hoofd Theaterproducties: Sandra in ’t Groen
Manager Live Entertainment en Theaterproducties: Jeroen Zwartjes
Producenten: Fons Jurgens en Olaf Vugts, Efteling Theaterproducties

Samen gaan zij aan de slag om van de musical een bijzonder avontuur te maken voor jong en oud. Pinokkio wordt de 13e musical van Efteling Theaterproducties en wordt geheel in eigen huis gemaakt.

Hoofdrollen
De komende tijd gaat de Efteling op zoek naar volwassen acteurs voor o.a. de rollen van Fee en Gepetto. Maar de zoektocht zal vooral gericht zijn op de hoofdrolspeler Pinokkio, die gespeeld zal worden door een jongetje van ongeveer 11/12 jaar. In het voorjaar van 2015 zal de Efteling bekend maken hoe kinderen zich aan kunnen melden voor de eenmalige gastrollen.

Voorstellingen
De sprookjesmusical Pinokkio is vanaf september 2015 exclusief te zien in het Efteling Theater op woensdag, zaterdag en zondag. Meer informatie www.efteling.com/theater


Bron: Efteling
Vandaag ook weer geweest, derde keer alweer , naar de show van 13.30 uur.Kijk ook eens op Youtube.com/EftelwesleyHD, meer dan 17.000 Abonnees!

Vandaag de Musical vanaf Rij 1 gezien en is toch weer net wat leuker zo dichtbijKijk ook eens op Youtube.com/EftelwesleyHD, meer dan 17.000 Abonnees!

 

Efteling zoekt bijna 200 extra kinderen voor gastrol in musical Pinokkio

Na een succesvolle reeks wordt de speelperiode van de sprookjesmusical Pinokkio verlengd. Het Italiaanse sprookje over de ondeugende houten pop zal ook nog in maart 2016 te zien zijn in het Efteling Theater. Elke voorstellingsdag spelen maar liefst 30 nieuwe kinderen eenmalig een gastrol in de musical.


Inmiddels hebben 1300 kinderen een unieke gastrol gekregen. Voor de verlenging van de speelperiode is de Efteling op zoek naar bijna 200 extra kinderen die voor één dag willen schitteren op het podium. Alle kinderen die meespelen krijgen een workshop zang, dans en toneel van professionals en een exclusief kijkje achter de schermen in het Efteling Theater.

Aanmelden voor deze gastrollen kan via de website, hier is ook te zien op welke data de musical nog speelt.


Bron: Efteling


En dit laat nog is zien dat zo een soort musicals beter aanslaan dan die van Sprookjesboom. Chapeau!

Goed nieuws dit! Eindelijk is een eigen productie van het park die zo goed gaat dat ie verlengt kan worden.

Baron 1898 4x

What do you mean?


 Offline Robin
Is dat niet meestál het geval dat die musicals verlengt worden?

Het zou misschien kunnen dat deze verlenging al was ingepland, om de musical weer in de aandacht te krijgen.

Als je iets doet, doe het dan goed.

Aantal keer Efteling in 2017: 1x | 2016: 63 | 2015: 67x | 2014: 59x

Aantal keer Baron 1898 in 2017: 0x | 2016: 51x | 2015: 184xKijk ook eens op Youtube.com/EftelwesleyHD, meer dan 17.000 Abonnees!

De laatste voorstelling met Davy Gomez:Kijk ook eens op Youtube.com/EftelwesleyHD, meer dan 17.000 Abonnees!7x Efteling bezocht in 2018.

http://www.youtube.com/eftel1ngfan

Laatste voorstelling is alweer voorbij, wat heb ik genoten van deze musical.Kijk ook eens op Youtube.com/EftelwesleyHD, meer dan 17.000 Abonnees!

De bijbehorende voorstelling in het Theaterrestaurant is nu ook ten einde.Pagina: 3 van 3 (52 items)
<< 1·2·3 >>