Forum: Raveleijn

Pagina: 1 van 22 (192 items)
<< 1·2·3·4·5·6·20·21·22 >>
Pagina: 149 van 149 (2980 items)
<< 1·2·3·144·145·146·147·148·149 >>
 
Draconicon helemaal verwijderd uit de arena + het een en ander ingepakt in plastic...
Zal er dan toch een nieuwe show komen?

Versie: 3 Aangepast: 12 februari 2017 14:44 door: eftelbram reden: Geen reden aangegeven
Versie: 2 Aangepast: 12 februari 2017 14:44 door: eftelbram reden: Geen reden aangegeven
Versie: 1 Aangepast: 12 februari 2017 14:44 door: eftelbram reden: Geen reden aangegeven
Gewoon groot onderhoud. Een nieuwe show zie ik niet zo snel komen nog.

The Monsterball Tour Mei 2010 <3! - Born This Way Ball September 2012 <3! - artRAVE: The ARTPOP Ball September 2014 <3! - Cheek to Cheek Tour Juli 2015 <3 - The Joanne World Tour 2017 <3!

De volledige act vanaf het begin:Het liedje apart:Kijk ook eens op Youtube.com/EftelwesleyHD, meer dan 17.000 Abonnees!

Sinds deze week komen ze uit de Stadspoort van Raveleijn gelopen:Kijk ook eens op Youtube.com/EftelwesleyHD, meer dan 17.000 Abonnees!

Wat Raveleijn betreft: Hoe komt het dat de game op raveleijn.nl niet meer online is? Mijn dochter van 7 speelde dat graag, maar het spel lijkt niet meer toegankelijk via raveleijn.nl. Iemand die hier meer over weet?
Veel dank,
A

Mogelijk te weinig spelers, waardoor het te veel ging kosten om de servers online te houden (de game is immers al 6 jaar oud). Aan de andere kant, er staat nergens aangegeven wanneer / of ze ook echt gestopt zijn. Misschien zijn ze bezig met een update van de game en komt hij later weer online.

Geven ze nog wel van die kaartjes als je de show gaat bekijken?

Citaat van: Trollenbol link: /forum/50/19519/811474 op: 26-02-2017 19:46:29

Mogelijk te weinig spelers, waardoor het te veel ging kosten om de servers online te houden (de game is immers al 6 jaar oud). Aan de andere kant, er staat nergens aangegeven wanneer / of ze ook echt gestopt zijn. Misschien zijn ze bezig met een update van de game en komt hij later weer online.

Geven ze nog wel van die kaartjes als je de show gaat bekijken?

De game is daadwerkelijk gestopt (bevestigd door de Efteling op Twitter na vragen hierover). Wat betreft de kaartjes, tot en met 6 januari kreeg je die nog maar sindsdien is Raveleijn in onderhoud dus dat is even afwachten tot 7 april.

Parken 2018: Efteling 24x | Tikibad (Duinrell) 1x | Attractiepark Slagharen 1x | Europa-Park 1x | Toverland 1x | Walibi Holland 1x

Parken 2017: Efteling 17x | Disneyland Park 2x | Walt Disney Studios Park 2x | Phantasialand 1x

Efteling totaal 81x

De wonderlijke ontmoeting van vandaag was dit keer met Ruyter Joost erbij:Kijk ook eens op Youtube.com/EftelwesleyHD, meer dan 17.000 Abonnees!

Raveleijn is terug met aangepaste gevechten, Joost die zijn broers tegemoet rijd in plaats van achterna rijd, en Maurits schiet ein-de-lijk met zijn kruisboog.

7x Efteling bezocht in 2018.

http://www.youtube.com/eftel1ngfan

 

Persbericht: Paul van Loon presenteert tweede boek Raveleijn

Vanaf vandaag is de spannende opvolger en het langverwachte vervolg van het eerste Raveleijn-boek verkrijgbaar: De Bende van de Witte Veer. Het eerste verhaal was succesvol en werd o.a. bekroond met een Pluim van de Senaat van de Kinderjury, reden voor Paul van Loon en de Efteling om een nieuw verhaal over de magische stad Raveleijn te brengen.


De Bende van de Witte Veer
Het nieuwe Raveleijn-verhaal gaat over vreemde, wolfachtige wezens in de magische stad Raveleijn. Een boevenbende die wolvenmaskers dragen. Overal waar deze bende geweest is, wordt een witte veer gevonden. Het volk spreekt over De Bende van de Witte Veer. Die naam alleen al roept angst op bij de mensen. En erger nog: de wereld van Raveleijn dreigt te stollen in steen!
Ook in de ‘echte’ wereld gebeuren vreemde dingen. Joost heeft koortsdromen. Schaduwen glijden door zijn kamer. En op het schilderij van de Poort naar Raveleijn gloeien ogen geel op… Wat is er aan de hand? Thomas en zijn broers en zussen horen de roep om hulp uit Raveleijn. Maar de Poort lijkt voor altijd gesloten…

De Bende van de Witte Veer is wederom geschreven door Paul van Loon in samenwerking met de Efteling. Het boek telt 304 bladzijden en wordt uitgegeven door Uitgeverij Leopold. De Bende van de Witte Veer is nu verkrijgbaar in de (online) boekhandel en in de Efteling voor € 17,50.

Raveleijn: parkshow, boek, tv-serie en online game
Het verhaal van Raveleijn was de basis voor een parkshow vol magie en spektakel in de Efteling, welke in april 2011 opende. Raveleijn vormt het decor voor een spectaculaire parkshow over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard. Ze hebben elkaar en hun eigen talenten nodig om de strijd aan te gaan met de wrede overheerser van de stad. Raveleijn is een magische stad met een enorme openluchtarena, die plaats biedt aan 1.200 bezoekers. De opening van deze bijzondere stad werd destijds bijgewoond door ruim 100 burgemeesters.
Gelijktijdig met de start van de parkshow verscheen het boek Raveleijn, geschreven door Paul van Loon en de Efteling. Het boek won de Pluim van de Senaat van de Kinderjury en werd verkozen tot Bruna Jeugdboek van het Jaar. De verhaallijnen van boek en parkshow vormden tevens de basis voor de gelijknamige 12-delige tv-serie, welke  de afgelopen jaren o.a. te zien was bij RTL4 en een speciale online game, waarin kinderen zelf ruiter konden worden om de vijanden van Raveleijn te verslaan.

Nu het Ton van de Venplein tegenwoordig geen Droomvluchtfeest, maar Raveleijnfeest is op het Negen Pleinen Festijn, is er ook een nieuwe zwaardvechtdemonstratie met de ruiters van Raveleijn.Ik vind deze show beter dan het eerste seizoen. Vooral het zwaardvechten.

Voor de 3e keer in 4 jaar dat er geen vogels vliegen bij Raveleijn rond kerstmis.
Is het nou echt puur toeval, of bespeur ik toch een nieuwe kersttraditie zoals Flappie en "All You Need Is Love"?


Dit keer komt het door de vogelgriep.

Symbolica, het rijk der Fantasie...

Weet er iemand wanneer Raveleijn in onderhoud gaat/dicht is? Op de website staat er nog niets over bij de onderhoudslijst.

Citaat van: eftelbram link: /forum/50/19519/813904 op: 24-12-2017 11:00:45

Weet er iemand wanneer Raveleijn in onderhoud gaat/dicht is? Op de website staat er nog niets over bij de onderhoudslijst.


Van maandag 8 januari tot en met vrijdag 6 april zijn er geen voorstellingen


7x Efteling bezocht in 2018.

http://www.youtube.com/eftel1ngfan

Heb via via deze foto's gevonden op het internet.

Ben benieuwd, met name waarvoor die constructie bij de poort gebruikt wordt

Nu hopen dat dit ook daadwerkelijk gebeurd
http://eftelingsestraat.nl/efteling-nieuws/raveleijn-krijgt-nieuwe-show/7x Efteling bezocht in 2018.

http://www.youtube.com/eftel1ngfan

De parkshow Raveleijn is weer vernieuwd. Vooral de gevechten zijn aangepast. Er worden nieuwe wapens gebruikt, bepaalde decorstukken zijn verplaatst (en de bijbehorende stunts van een aantal zijn meeverhuisd), en er is nu een gevecht op de poort.
Deze filmpjes zijn gemaakt vanaf linksachter en rechtsvoor, waardoor je goed kan zien wat er aan beide kanten van de poort gebeurt.


De show gezien vanuit rechts:
De show gezien vanuit links:Pagina: 149 van 149 (2980 items)
<< 1·2·3·144·145·146·147·148·149 >>