Forum: Making-of van Symbolica

Pagina: 1 van 1 (2 items)
<< 1 >>
Pagina: 3 van 3 (42 items)
<< 1·2·3 >>
 
 

Efteling start deze week met de Making-of van Symbolica

Vanaf aanstaande vrijdag 16 december begint de Efteling met het uitzenden van een making-of serie van de nieuwe attractie Symbolica. Dit meldt de Efteling vandaag via de social media. Maandelijks krijgen we in een nieuwe aflevering een kijkje achter de schermen bij de bouw van de attractie in aanbouw, die in de zomer van 2017 opengaat.


Vandaag verscheen een teaser waarin de eerste bouw- en voorbereidingswerkzaamheden worden getoond, evenals Efteling-ontwerper Sander de Bruijn die druk aan het schetsen is. Ook het blad Wonder, dat deze week weer exclusief bij alle Eftelingabonnees op de mat valt, schenkt veel aandacht aan Symbolica. In het blad staat onder meer een interview met lakei O.J. Punctuel, die de bezoekers straks tijdens een voorshow welkom gaat heten in het paleis. Eerder verscheen er al een concept-art van deze scene.

De making-of afleveringen zijn exclusief te zien op het Efteling YouTube-kanaal. Ook van eerdere grote attracties zoals Baron 1898 verscheen een hele serie, van eerste ideeën via ontwerpen naar de daadwerkelijke bouw.
Bron: Efteling
 

Symbolica update: Paleis der Fantasie over zeven weken open

In de Efteling wordt momenteel gebouwd aan de nieuwe attractie Symbolica: Paleis der Fantasie. Het paleis wordt gebouwd ter ere van het 65-jarig jubileum van het attractiepark en opent zaterdag 1 juli haar deuren voor publiek. In de nieuwe making-of () is te zien dat zowel binnen als buiten het Paleis der Fantasie nog hard wordt gewerkt.


Zo is in de nieuwe aflevering te zien dat de landschapsinrichting rondom de attractie een grote rol speelt. De aanplanting en de tuinen rondom het paleis hebben een jaarrond groen karakter. Daarnaast hebben de toegangspoort naar de attractie, de magische fontein op het voorplein en de daktuin van Symbolica een koninklijk karakter, wat het paleis en haar omgeving nog meer allure geeft.

In de attractie is men druk bezig met het programmeren van de show. Alle techniek, geluiden, lichten en effecten dienen vooraf op de seconde afgesteld te worden zodat bezoekers in de Fantasievaarders straks een ultieme beleving per scène hebben.

Symbolica: Paleis der Fantasie
Over zeven weken zijn bezoekers van de Efteling welkom in de nieuwe, overdekte familie-attractie Symbolica, een wonderlijk paleis waarin niets is wat het lijkt. Iedereen is uitgenodigd om op audiëntie te gaan bij de koning. Tovernar Pardoes zorgt ervoor dat een bezoek verrassend en betoverend zal zijn. Bezoekers worden meegevoerd door geheime gangen en koninklijke vertrekken, waarbij ze van de ene verbazing in de andere vallen.


Bron: Efteling


 Offline Boazf
Mooi tochPagina: 3 van 3 (42 items)
<< 1·2·3 >>