Forum: Europapark 15 t/m 19 september 2015

Pagina: 1 van 8 (67 items)
<< 1·2·3·4·5·6·7·8 >>
Pagina: 1 van 1 (1 items)
<< 1 >>
 
 Offline Rene.
Dinsdag ochtend, 15 september om 05.00 uur. We vertrokken met de auto voor de eerste keer naar Europapark. We zouden 4 dagen park doen, 3 nachten in hotel Alcazar. We zouden vrijdag nog naar het park gaan, en daarna naar huis rijden. Maar donderdagmiddag merkten we al dat dat niet goed zou komen dus gingen we naar de receptie, en hebben we nog een nacht bijgeboekt om zaterdagochtend naar huis te rijden. Ons hotel was volgeboekt, maar in El Andaluz was nog wel plek. Dus de laatste nacht in een ander hotel.

Dinsdag om 11.00 uur kwamen we in het hotel aan, en hebben we ingecheckt. Zouden om 15.30 op onze kamer terrecht kunnen. Dus konden toen pas de sleutel ophalen. Wel kregen we onze 3-dagen kaart vast. Deze was geldig van woensdag t/m vrijdag. Maar op ons Efteling abo kregen we de disndag al toegang. Deze kaartjes konden we gewoon in het hotel ophalen. Dus dit was zo geregeld. Onze spullen in de auto laten liggen, alleen de rugzak voor in het park mee, en hop het park in. Konden met de Efteling kaartjes ook gebruik maken van de hotel-ingang dus was top geregeld!

Dinsdag en woensdag zijn we attrakties gaan doen, om donderdag en vrijdag ook de camera mee te nemen, en foto's te maken. Ze zijn helaas niet allemaal even goed gelukt, maar hierbij toxh een uitgebreide selectie.

Donderdag was helaas een regenachtige dag, dus veel binnen atrakties en shows gedaan.

De 40 Jahre Euromaus show had een aangepaste show omdat het podium nat was en te gevaarlijk voor de acteurs.
Vrijdag hadden we meer geluk met het weer, dus toen ging de "normale" show wel door.

Ze hadden een mooie grot, waar edelstenen worden gewoon door rare wezentjes, hier ging je doorheen met 2 atrakties, maar je kon er ook doorheen wandelen.

Ze hebben er redelijk veel kleine, charmante darkrides waar je in een paar minuten doorheen bent.

Deze was met dino'sEen bootvaart tussen elfjes en andere wezens.

Een van de vele shows met danseressen en een ontzettend knappe ect met balletjes. Deze zaten aan touwtjes, deze lieten ze de grond raken om zo een ritmisch eklank tot gehoren te brengen.Piccolo Mondo, een italiaans ritje.

Een show met marionetten, erg kanp gedaan met leuke muziek, zonder te praten. Maar iedereen wist wat er bedoelt werd.Nog een bootvaart, nu langs marionetten.url=https://www.vijfzintuigen.nl/photos/151536_real.jpg] [/url]De 40-jahre parade.

Hier je zit in een (voor volwassene te kleine) locomotief, en rijd door verschillende circus-tenten.Een ritje door de sneeuw.Het spookhuis:En natuurlijk kon het sprookjesbos niet ontbreken....In Italiƫ zat een erg flauwe, maar daardoor weer leuke "elektronische vogelshow". Deze hebben we twee keer gedaan, hij was zo flauw dat het weer ontzettend leuk is.

En tot slot nog een rondje langs alle hotels (van onze hotels ook nog wat binnen foto's.

We vonden het een ontzettend leuk park. Heel andere sfeer als Efteling, of Disney.

Het is jammer dat het 6 uur rijden is vanuit ons. Anders gingen we er vaker heen.

De Achtbanen waren stuk voor stuk erg goed. Wat gaat Wodan ontzettend hard. Komen hier zeker nog een keer terug. We waren blij dat we 4 dagen hadden. Je hebt echt 3 dagen nodig om alle atrakties te doen, en de shows te bekijken. Het viel ons wel erg op dat er zo ontzetten veel animatronics door het park te vinden zijn. Varende, vissende, hangende, pottenbakkende, en noem het maar op. Ook in de wachtrij van veel attrakties vind je er erg veel!

Het sprookjesbos was nog onze grootste verassing.

Het is niet echt een bos, meer een route op een groot plein. Waar de Efteling haar best doet om het zo waarheidsgetrouw over te laten komen, is de sfeer in Europapark erg catoonesk. Zoals je de animatiefilms hebt, zo hebben ze de sprookjes uitgebeeld. Dit geeft een erg apparte, maar leuke sfeer!

Europapark, we komen zeker nog een keer terug!!


Pagina: 1 van 1 (1 items)
<< 1 >>