Forum: Nieuw in 2014: Arthur im Königreich der Minimoys

Pagina: 1 van 2 (10 items)
<< 1·2 >>
Pagina: 6 van 11 (209 items)
<< 1·2·3·4·5·6·7·8·9·10·11 >>
 
Helaas...

Arbeiter stirbt nach Unfall in Freizeitpark
Rust (dpa/lsw) - Nach einem Arbeitsunfall im Europa-Park Rust ist ein 35-Jähriger an seinen schweren Kopfverletzungen gestorben. Dies teilte die Polizei am Freitag mit. Der Mann arbeitete am Mittwoch mit einem Kollegen in einem neuen Fahrgeschäft auf einer Hebebühne, als ein durchfahrender Wagen im Testbetrieb die beiden erfasste. Der 35-Jährige wurde dabei so schwer verletzt, dass er später in einer Klinik starb. Sein 45-jähriger Kollege kam mit leichten Verletzungen davon. Die beiden Männer waren an einer für Besucher noch geschlossenen Attraktion beschäftigt. Die Ermittler gehen davon aus, dass sie Sicherheitsbestimmungen und warnende Lautsprecherdurchsagen nicht beachtet haben. Warum dies geschehen sei, sei unklar.

Bron: http://www.badische-zeitung.de/badenwuerttemberg/arbeiter-stirbt-nach-unfall-in-freizeitpark--856086...

'it huis, dit vervloekte huis...'

voor degene die geen Duits verstaan, vrij vertaald
Arbeider overlijdt na ongeval in pretpark
Rust - Na een ongeval op het werk in Europa-Park, is een 35-jarige overleden aan zijn zware verwondingen aan het hoofd. Dit aldus de politie vrijdag. De man werkte op woensdag met een collega aan de nieuwe attractie, op een lift, wanneer ze beide geraakt werden door een karretje in test-modus. De 35-jarige was zo zwaar gewond dat hij later in een ziekenhuis overleden is. Zijn 45-jarige collega ontsnapte met lichte verwondingen aan de dood. De twee mannen waren bezig met de nog voor bezoekers gesloten attractie. De onderzoekers geloven dat ze veiligheidsregels en een waarschuwing die door een luidspreker werd
omgeroepen genegeerd hebben. Hoe dit kon gebeuren is onduidelijk.

RUST zacht..

The Monsterball Tour Mei 2010 <3! - Born This Way Ball September 2012 <3! - artRAVE: The ARTPOP Ball September 2014 <3! - Cheek to Cheek Tour Juli 2015 <3 - The Joanne World Tour 2017 <3!

 

Medewerker ongeluk overleden

Afgelopen woensdag raakte twee medewerkers die aan het werk waren bij de inbouw zijde  'Arthur im Königreich der Minimoys' zwaargewond door een voorbij razende trein. Inmiddels is bekend geworden dat de persoon die in levensgevaar was, het ongeluk niet heeft overleefd. Zeer vermoedelijk is de man een uur na het ongeval al overleden in een ziekenhuis in Freiburg.


Zijn 45 jarige leidinggevende heeft aan het ongeluk een hersenschudding overgehouden. Ze waren op het moment rond 11:30 uur aan het werk rond de lift, waar ze aangereden waren door een trein die op dat moment een testrit maakte.

Hoe de 35 jarige medewerker geraakt kon worden door de trein is nog niet precies bekend, mogelijk heeft hij samen met met zijn baas de veiligheidsregels overtreden. Op dit moment wordt er nog onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeval.


Bron: Duitse media; Foto DPA


Vandaag schijnt er een soft-opening te zijn bij Arthur. Dat meldt Wonder World Web zojuist op hun Facebook-pagina.

Verder gaan er op diverse fora geruchten dat binnen twee tot vier weken de attractie op (min of meer) volledige capaciteit zal draaien.

Bron: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=654250124658121

Edit: ook Looopings meldt het nu op hun Twitter.

Versie: 1 Aangepast: 8 juni 2014 18:59 door: Donny1994 reden: Geen reden aangegeven
 

Soft-opening nieuwe attractie 'Arthur'

Het was lang wachten op de dag dat de nieuwste attractie van Europa-Park 'Arthur im Königreich der Minimoys' de deuren zou openen, maar gisteren was het dan eindelijk zo ver. De officiële opening staat wat later op de planning, maar middels een zogenaamde 'soft-opening' konden de eerste genodigden nu dan toch eindelijk kennis maken met de allernieuwste darkride van Europa-Park die een slordige 25 miljoen Euro heeft gekost.


Vanwege diverse technische problemen werd de vorig jaar aangekondigde openingsdatum van 5 april niet gehaald, iets wat zeer uitzonderlijk is voor de immer strakke planning binnen het park. Eind maart moest Europa-Park bekend maken dat de opening werd uitgesteld naar medio lente. Onlangs meldden wij al dat een voorzichtige opening ergens tussen eind mei en uiterlijk half juni zou plaats vinden, maar dan nog niet met de volledige capaciteit vanwege de complexe technieken die nog niet voor 100 procent op elkaar afgestemd zijn.

Even dreigde een dodelijk ongeval tijdens de werkzaamheden een eventuele vroegere opening nog te vertragen, maar na gedegen onderzoek bleek dat er weinig reden was om aan de veiligheid van de attractie te twijfelen.

De soft-opening voor genodigden, die op eerste Pinksterdag plaats vond, is de eerste opmaat tot een publieksopening van de attractie, waarna iedereen kan gaan genieten van de reis door de wereld van de Minimoys. Wanneer de opening voor het grote publiek plaats vindt, is vooralsnog onbekend.


Bron: Wonder World Web


Zijn er al filmpjes van de ride

marijn 40x Efteling 2x Europapark 7x Disneylandparijs

Op collegaforum www.epfans.ch wordt vermeld dat het alleen om een besloten soft-opening ging, voor een speciaal evenement. Dit kan goed kloppen, omdat gisteren vanaf 17.00 uur ook heel IJsland was afgezet voor dit evenement. Voor toegang tot het Arthurgebied had je dus een speciale uitnodiging nodig. Ik denk dat we op filmpjes en onrides nog zeker een week tot twee weken moeten wachten.

 

Vandaag soft-opening Arthur voor 500 bezoekers (UPDATE)

Vanmiddag kwam rechtstreeks vanuit Europa-Park het bericht bij ons binnen dat vanmiddag om 15.00 uur een onverwachte soft-opening plaats zou vinden van de nieuwste attractie 'Arthur im Königreich der Minimoys'. Veel informatie is nog niet bekend, maar blijkbaar dienen geïnteresseerde bezoekers zich aan te melden via een mailtje richting Europa-Park waarna een unieke code volgt. Echter staan honderden bezoekers al anderhalf uur vergeefs in de rij en komt er vanuit Europa-Park geen informatie los.


Op een speciaal pamflet is te lezen dat er gelimiteerde ritten tussen 15.00 en 18.30 uur plaats vinden voor bezoekers die een mail sturen naar een speciaal EP-mailadres. Via de code die dan ontvangen wordt, kan er bij een speciale balie in het Märchenwald een toegangsticket opgehaald worden.

Vorige week meldden we al dat er een andere soft-opening was geweest, maar die bleek voor een grote groep genodigden te zijn en niet voor reguliere bezoekers.

De attractie zou eigenlijk op 5 april al openen, maar door technische problemen staat een echte opening tot op de dag van vandaag nog niet ingepland. Europa-Park beloofde de attractie op z'n laatst half juni te openen, zij het met een lagere capaciteit.

Of de soft-opening vandaag alsnog doorgaat is nu onbekend. Meer info volgt.


Bron: Peter Vennix


 Offline Carlo
De laatste berichten vanuit het park zijn nu dat de attractie nog steeds niet open is, en dat er dus waarschijnlijk honderden mensen voor niks al anderhalf uur in de rij staan. De bezoekers in de wachtrij worden vooralsnog nergens over ingelicht, ook niet over het feit dat ze voor niets daar zouden staan.

Meer info volgt.

Efteling-counter 2014: 14 x (2011: 56x / 2012: 33x / 2013: 25x) Een bericht getypt en je onderbouwde mening geuit? Check dan je spelling en haal eerst de fouten er uit!

 Offline Elske
Hmm.. Apart verhaal, waarom zou EP dat naar buiten brengen terwijl er geen schot in die rij zit? Misschien dat 'ie weer in storing is gevallen? EP mag op zijn minst wel wat meer informatie naar buiten brengen voor die bezoekers die anders voor niks anderhalf uur van hun dag kwijt zijn.

Versie: 1 Aangepast: 18 juni 2014 17:23 door: Elske reden: Geen reden aangegeven
Moderator
Europapark meldt nu op Facebook:

+++ ARTHUR NEWS +++

DE: Aktuell hat eine „öffentliche Generalprobe“ unserer Neuheit ARTHUR begonnen. Dies ist ein gutes Zeichen, dass die Attraktion bald offiziell für euch geöffnet sein wird! Bitte habt Verständnis, dass die Zeitpunkte für diese kurzen, zeitlich begrenzten Proben nicht vorab definiert werden können. Es kann euch darum leider keine Fahrt garantiert werden. Sobald ARTHUR, die aufwändigste Indoor-Attraktion in der Geschichte des Europa-Park, generell geöffnet wird, werden wir euch informieren. Jetzt dauert es nicht mehr lange, wir freuen uns sehr darauf!!

FR: Actuellement, nous entamons une « répétition générale publique » de notre nouveauté ARTHUR. C’est un signe que l’attraction sera bientôt ouverte officiellement pour vous ! Nous vous prions de comprendre que les horaires exacts de ces courtes sessions d’essais ne peuvent pas être définis à l’avance. C’est pourquoi nous ne pouvons malheureusement pas vous garantir un tour à bord de l’attraction. Nous vous informerons dès qu’ARTHUR, l’attraction indoor la plus élaborée de l’histoire d’Europa-Park, ouvrira officiellement ses portes. Ça ne durera plus très longtemps à présent – nous nous en réjouissons énormément !!

EN: A "public dress rehearsal" for our new attraction ARTHUR is now in the offing – a good sign that you won't have long to wait for the official opening! Please note that we are unable to provide any advance information on the times of these short rehearsals, which will be held over a brief period. There is hence no guarantee that any of you can actually get a ride. But we will inform you as soon as ARTHUR, the most elaborate indoor attraction in the history of Europa-Park, opens to the general public. It won't be long now – we can hardly wait, either!! 

Afgeblazen soft-opening Arthur gaat alsnog door

Vanmiddag bereikte ons het nieuws vanuit Europa-Park dat er een onverwachte soft-opening plaats zou vinden van de nieuwste attractie 'Arthur im Königreich der Minimoys'. Via een speciale toegangscode zouden 500 gelukkigen als één van de eerste bezoekers een exclusieve testrit mogen maken in de attractie. Nadat bezoekers enkele uren in de rij hadden gestaan, bleek dat er toch teveel technische problemen waren en werd de opening alsnog afgeblazen, tot grote woede van de rij wachtenden. Enkele uren later kon de tijdelijke opening toch nog doorgang vinden.


Europa-Park-personeel werd vooral verweten dat ze geen enkele informatie naar buiten brachten terwijl de bezoekers in de steeds langer wordende wachtrij met grote regelmaat testritten voorbij zagen komen. Pas na 2,5 uur werd er medegedeeld dat de exclusieve testritten alsnog geen doorgang konden vinden vanwege technische mankementen.

De bezoekers werd aangeraden een bezwaarformulier in te vullen vanwege de gebrekkige informatievoorziening. Wat daar eventueel uit voortvloeit is onduidelijk. Later op de avond, rond 18.45 uur, werd de attractie alsnog geopend voor het nog aanwezige publiek, waarna de allereerste Europa-Park-liefhebbers een rit konden maken in de nieuwste 25 miljoen Euro kostende aanwinst van het park. Foto's hiervan verschenen vanavond op enkele Europa-Park-fora.

Ook morgen zal er weer een dergelijke soft-opening plaatsvinden. Bezoekers ter plaatse hoorden vandaag in de wandelgangen overigens dat de attractie uiteindelijk vanaf aanstaande zaterdag waarschijnlijk hele dagen gaat draaien, maar dat kan Europa-Park nog niet bevestigen. Wel plaatste het park vandaag een positief bericht op Facebook dat de verwachte opening niet lang meer op zich laat wachten.


Bron: Peter Vennix vanuit Europa-Park / Europa-Park


Ik lees toch op EPfans Zwitserland dat er echt een softopening geweest is. Hier staan ook foto's.Op EPfans Duitsland meldt iemand om 18u44 vanuit de hal dat de softopening volop bezig is. Morgen zou er weer een softopening zijn.
http://www.epfans.ch/index.php/Thread/1195-Arthur-The-Ride-Diskussions-und-Bauthread/?pageNo=72

 Offline Carlo
Citaat van: FransenP link: /forum/126/21653/770520 op: 18-06-2014 23:41:53

Ik lees toch op EPfans Zwitserland dat er echt een softopening geweest is. Hier staan ook foto's.Op EPfans Duitsland meldt iemand om 18u44 vanuit de hal dat de softopening volop bezig is. Morgen zou er weer een softopening zijn.
http://www.epfans.ch/index.php/Thread/1195-Arthur-The-Ride-Diskussions-und-Bauthread/?pageNo=72


Typisch, omdat wij het nieuws hebben vanuit iemand die zelfs in de rij stond.


Efteling-counter 2014: 14 x (2011: 56x / 2012: 33x / 2013: 25x) Een bericht getypt en je onderbouwde mening geuit? Check dan je spelling en haal eerst de fouten er uit!

Citaat van: Carlo link: /forum/126/21653/770521 op: 18-06-2014 23:45:20

Citaat van: FransenP link: /forum/126/21653/770520 op: 18-06-2014 23:41:53

Ik lees toch op EPfans Zwitserland dat er echt een softopening geweest is. Hier staan ook foto's.Op EPfans Duitsland meldt iemand om 18u44 vanuit de hal dat de softopening volop bezig is. Morgen zou er weer een softopening zijn.
http://www.epfans.ch/index.php/Thread/1195-Arthur-The-Ride-Diskussions-und-Bauthread/?pageNo=72


Typisch, omdat wij het nieuws hebben vanuit iemand die zelfs in de rij stond.


Als ik goed lees (mijn Duits is niet zo goed) zijn er inderdaad problemen geweest maar zou de softopening later op de avond toch doorgegaan zijn. Heeft Uw contactpersoon toch nog een rit kunnen doen of was het volgens hem/haar helemaal afgelast?

 Offline Carlo
Citaat van: FransenP link: /forum/126/21653/770524 op: 18-06-2014 23:56:47

Citaat van: Carlo link: /forum/126/21653/770521 op: 18-06-2014 23:45:20

Citaat van: FransenP link: /forum/126/21653/770520 op: 18-06-2014 23:41:53

Ik lees toch op EPfans Zwitserland dat er echt een softopening geweest is. Hier staan ook foto's.Op EPfans Duitsland meldt iemand om 18u44 vanuit de hal dat de softopening volop bezig is. Morgen zou er weer een softopening zijn.
http://www.epfans.ch/index.php/Thread/1195-Arthur-The-Ride-Diskussions-und-Bauthread/?pageNo=72


Typisch, omdat wij het nieuws hebben vanuit iemand die zelfs in de rij stond.


Als ik goed lees (mijn Duits is niet zo goed) zijn er inderdaad problemen geweest maar zou de softopening later op de avond toch doorgegaan zijn. Heeft Uw contactpersoon toch nog een rit kunnen doen of was het volgens hem/haar helemaal afgelast?


De contactpersoon heeft bevestigd dat de testritten volledig afgelast waren, nadat hij ruim 2,5 uur had staan wachten. Toen de meeste mensen vertrokken waren is er rond 18.45 uur inderdaad alsnog een soft-opening geweest, waarvan ook foto's zijn verschenen op enkele fora. Het vorige nieuwsbericht heb ik dan ook aangepast.

Morgen zijn er weer testritten, en er wordt verwacht dat de attractie binnen een paar dagen de hele dag gaat draaien.
Waar ik overigens hééél blij mee ben, want ik ga komende week!

De eerste serie foto's is hier te bekijken: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.528334533955418.1073741826.160282564093952&type=1


Versie: 1 Aangepast: 19 juni 2014 00:04 door: Carlo reden: Geen reden aangegeven
Efteling-counter 2014: 14 x (2011: 56x / 2012: 33x / 2013: 25x) Een bericht getypt en je onderbouwde mening geuit? Check dan je spelling en haal eerst de fouten er uit!

Komt mij ook goed uit want ook ik ga binnen een paar weken. Laten we hopen dat de volgende soft-opening vlotter zal verlopen.

Versie: 1 Aangepast: 19 juni 2014 00:15 door: FransenP reden: Geen reden aangegeven
 Offline Elske
Als ik die foto's zo zie gaat het bij mij (nog) niet kriebelen om er in te gaan.
Maar dat zal wel aan mij liggen

Ik kijk zelf ook meer uit om Ratatouille in Disneyland Paris te doen dan Arthur, maar beiden komen deze zomer nog wel aan bod.

Pagina: 6 van 11 (209 items)
<< 1·2·3·4·5·6·7·8·9·10·11 >>