Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs 2023

29 oktober , 10:00 16:00

GRATIS ENTREE!

De kramen zijn compleet uitverkocht

Op zondag 29 oktober 2023 organiseert De Vijf Zintuigen voor de tweede keer een grote Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs in De Voorste Venne te Drunen. Je vindt hier 1001 dingen op het gebied van Efteling en Anton Pieck maar er zijn op deze dag ook gelimiteerde items verkrijgbaar en veel bijzondere dingen te beleven!

Uniek sprookjesboek

Eerder werd ‘Rudolphs Muziekboek’ al aangekondigd. Dit is een prachtig geïllustreerd prentenboek met CD, ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen de voormalig componist van de Efteling Parkmuziek Maarten Hartveldt en Efteling- en Disney-ontwerper Michel den Dulk die o.a. verantwoordelijk was voor Het Meisje met de Zwavelstokjes. Nooit eerder werd dit boek officieel uitgegeven, maar exclusief op de beurs kun je dit boek in combinatie met het Luisterboek bemachtigen voor slechts € 25,-. De volledige winst gaat naar Villa Pardoes! Wil je meer weten óf je alvast inschrijven voor een exemplaar? Dat kan op de site www.rudolph.nu

Sfeerimpressie

Bekijk deze sfeerimpressie van editie 2022 door Niels Kooyman

ONTMOET jouw EFTELING HELDEN! [Efteling verzamelbeurs]

Signeervel

De eerste 300 boeken zullen voorzien worden van een leuk extraatje: een uniek genummerd signeervel dat je tijdens een speciale signeersessie ’s middags kunt laten signeren door één van de makers*. Let op: de voorinschrijving via bovenstaande site geeft alléén recht op gereserveerde boeken, dus niet automatisch op een signeervel!

*Bij grote belangstelling behouden wij ons het recht voor om de wachtrij van de signeersessie eerder te sluiten.

Villa Pardoes

De dag zal geheel in het teken staan van Villa Pardoes. Er komt een speciale pin uit waarbij de winst geheel aan dit mooie doel zal worden gedoneerd. Villa Pardoes zoekt verder via hun eigen stand mensen om ‘aan te haken’; wat dat inhoudt, merk je vanzelf. Tevens zal er de hele dag een zéér speciale gast op de beursvloer rond kruipen die normaal zijn huis niet uit komt en later in de middag kun je nog een een zeer speciaal collectorsitem winnen.

Pins

Pinverzamelaars kunnen hun lol op, want het blijft niet bij één pin…
Ook dit jaar zal er een speciale verzamelbeurs-pin verschijnen én zijn er drie fonkelnieuwe pins te verkrijgen van After Park Lounge, Villa Pardoes en Niels Kooyman! De oplage van de Villa Pardoes-pin en de beurspin is 500 stuks, van APL 300 stuks en Niels Kooyman 350 stuks. Alle pins zijn verkrijgbaar bij de stand van De Vijf Zintuigen. van elke pin maximaal 2 pins per aankoop en de winst van de Villa Pardoes pin gaat naar villa Pardoes.

€ 10,- Villa Pardoes-pin
€ 7,50 Verzamelbeurs-pin 2023
€ 7,50 After park lounge-pin
€ 7,50 Niels Kooyman-pin

Efteling-creatievelingen

Op de beursvloer vind je dit jaar ook een speciaal ingericht gedeelte waar je enkele bekende Efteling-creatievelingen zult vinden die hun bijzondere werk gaan tonen. Bram Elstak toont zijn tattoo-creaties en Emiel Schaap neemt enkele zeer bijzondere zelfgemaakte items mee, zoals het Sprookjesbosbord. Daarnaast is er ook een meetingpoint van de Facebook-groep ‘Efteling Diverse’… daar kan je ook even aan de deur kloppen. Kinderen (en volwassenen) kunnen zich laten schminken en is er een bijzonder miniatuur van het Spookslot te bewonderen.

De schrijfster van het boek ‘Anton Pieck en zijn werkkamer’ is ook aanwezig; bij haar zijn de allerlaatste gelimiteerde exemplaren van dit fraaie boekwerk verkrijgbaar. Er wordt ook weer een speciaal hoekje ingericht waar je pins of andere Efteling- en Anton Pieck-items met elkaar kunt ruilen.

Dit wil je niet missen

De Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs vindt plaats in De Voorste Venne te Drunen van 10:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis. Parkeren is kostenloos mogelijk op het ruime parkeerterrein. Adres voor de navigatie: Anton Pieckplein 71, Drunen. Uiteraard zijn er diverse drankjes en versnaperingen verkrijgbaar in de foyer om er een compleet dagje van te kunnen maken.

Het wordt een beurs van formaat die je als echte Eftelingliefhebber of Pieckverzamelaar niet wilt of mág missen! Vergeet niet dat de feestdagen ook weer voor de deur staan; een ideaal moment voor Sint of Kerstman om een passend cadeau te scoren. En dit is natuurlijk dé uitgelezen gelegenheid om vele andere liefhebbers en verzamelaars te ontmoeten.

We zien je graag op zondag 29 oktober!

Huisregels

Veelgestelde vragen

Waar vindt de Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs plaats?

De beurs wordt gehouden op zondag 29 oktober 2023 in de Vennezaal van De Voorste Venne te Drunen.
Het adres is Anton Pieckplein 71. Er is een grote (gratis) parkeerplaats voor de deur.

Hoe laat gaat de Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs open?

De beurs opent om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Hoeveel kost de entree voor de beurs?

De Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs is gratis te bezoeken.

Waar zijn de gelimiteerde uitgaves van De Vijf Zintuigen te koop?

De door De Vijf Zintuigen uitgebrachte beurs-items zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar bij de speciale stand van De Vijf Zintuigen, links vooraan in de zaal. Omdat we grote drukte verwachten bij de verkoop wordt er een speciale wachtrij gecreëerd die dit jaar rondom de binnentuin zal lopen.

Kun je pinnen op de beurs?

Bij de stand van De Vijf Zintuigen is er een mogelijkheid om te pinnen, dat wil zeggen: producten af te rekenen via pin.
Contant geld pinnen is binnen De Voorste Venne niet mogelijk.
Ga er ook niet van uit dat elke standhouder een pinapparaat heeft, dus neem zelf voldoende contant geld mee.

Tip:
Neem zelf een tas mee om je beurs-aankopen in te kunnen doen!

Waar en hoe laat vindt de signeersessie plaats?

De signeersessie vindt plaats van 13:00 tot 14:00 uur direct naast de stand van De Vijf Zintuigen.
Ook hier zal de eerder gecreëerde wachtrij worden gebruikt om alles in goede banen te leiden.

Bij grote belangstelling behouden wij ons het recht voor om de wachtrij van de signeersessie eerder te sluiten!

Mag je eten op de beursvloer?

Het is niet toegestaan om eten en drinken te nuttigen op de beursvloer.
In het foyer-gedeelte van De Voorste Venne is een ruim assortiment aan warme en koude dranken en versnaperingen verkrijgbaar.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Het meenemen van dieren binnen De Voorste Venne is niet toegestaan, uitgezonderd hulphonden.

Kan ik nog een stand huren?

Op dit moment zitten we helaas vol. Je kunt je echter wel aanmelden voor de reservelijst; indien er een standhouder uitvalt, zullen wij alsnog contact met je opnemen.
Stuur ons hiervoor een mail.

Zijn er coronamaatregelen van toepassing?

Op dit moment zijn er geen coronamaatregelen van toepassing. Mochten er alsnog nieuwe coronaregels worden opgelegd vanuit de overheid, zal de organisatie deze overnemen en is iedereen verplicht zich daar aan te houden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur je vraag naar info@vijfzintuigen.nl of via een dm op Facebook of Twitter.

De Voorste Venne

Anton Pieckplein 71
Drunen, Noord-Brabant 5152 LZ Nederland
+ Google Maps