Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Efteling- en Anton Pieck verzamelbeurs

6 november : 10:00 16:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Efteling- en Anton Pieck verzamelaars opgelet! Later dit jaar zal een totaal vernieuwde, groots opgezette beurs/markt worden georganiseerd waar wij standhouders voor zoeken. Ben je een liefhebber én verzamelaar van Efteling- en Anton Pieck spullen? Wil je veel nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde hobby of je eigen (dubbele) collectie verkopen? Wij bieden graag iedereen de mogelijkheid om een plekje te bemachtigen op deze beurs. Zou je graag een keer je overbodige spullen kwijt willen, maar kun je geen grote tafel vullen? Geen probleem, er is plek voor jong en oud, met groot óf klein aanbod.

De beurs zal plaats vinden op zondag 6 november 2022 in De Voorste Venne te Drunen en wordt georganiseerd in samenwerking met Versamelbeurs Het Poortje. Zet deze datum dus alvast in je agenda! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in. Op een later moment zullen we je dan een bericht sturen met meer informatie. Wij horen graag van jullie!

De Voorste Venne

Anton Pieckplein 71
Drunen, Noord-Brabant 5152 LZ Nederland

Geef een antwoord

Geef een antwoord