Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs 2022

6 november 2022 : 10:00 16:00

ONTMOET jouw EFTELING HELDEN! [Efteling verzamelbeurs]
Bekijk hierboven de sfeerimpressie gemaakt door Niels Kooyman

Op zondag 6 november organiseert De Vijf Zintuigen een grote Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs in De Voorste Venne te Drunen. Je vindt hier 1001 dingen op het gebied van Efteling en Anton Pieck, zoals beeldjes, folders, serviesgoed, laven, stickers, boeken, platen, CD’s, puzzels, spellen, pins, buttons, noem maar op. Maar er zijn op deze dag ook gelimiteerde items verkrijgbaar!

Zo verschijnt er een speciale Verzamelbeurs-pin in een oplage van 350 stuks. De pin kost € 7,50. Er is een limiet van maximaal 2 pins per aankoop (onder voorbehoud). Daarnaast is de filmposter van onze documentaire ‘The Making of Fata Morgana’, getekend door Nicky de Waal, tijdens de beurs verkrijgbaar in een beperkte oplage. De poster (50×70 cm) kost € 10,-. Verder is er een vernieuwde versie van de welbekende ‘Blauwdruk voertuigen’-poster van Peter Munne verkrijgbaar. Ook deze poster (50×70 cm) kost € 10,-. Mocht je de CD ‘Efteling Original Park Soundtrack’ van Maarten Hartveldt of de vorige VijfZintuigen-pin nog niet hebben: de laatste exemplaren worden tijdens de beurs aangeboden. Al deze zaken zijn vanaf 10:00 uur te vinden in de stand van De Vijf Zintuigen.

’s Middags verzorgt De Vijf Zintuigen een unieke signeersessie: oud-Eftelingers Lex Lemmens, Mari van Heumen en Dré Broeders zullen van 13:00 tot 14:00 uur aan tafel plaats nemen om jouw Spookslot-boek te signeren*. Vergeet dit dus niet mee te nemen! Wil je echter iets unieks toevoegen aan jouw spookslot-boek? Speciaal voor deze signeersessie is door De Vijf Zintuigen een inleg/signeervel gemaakt dat in het boek past (formaat 25×25 cm). Het inlegvel heeft een zeer beperkte oplage van slechts 200 hand-genummerde exemplaren. Dit unieke aandenken is eveneens verkrijgbaar bij de stand van De Vijf Zintuigen voor € 2,50 (max 1 pp).

De schrijfster van het boek ‘Anton Pieck en zijn werkkamer’ is ook aanwezig; bij haar zijn de allerlaatste gelimiteerde exemplaren van dit fraaie boekwerk verkrijgbaar. Villa Pardoes heeft ook een eigen plek op de beurs en er wordt een speciale hoek ingericht waar je pins of andere Efteling- en Anton Pieck-items met elkaar kunt ruilen.

Tevens is er deze dag een bijzonder ‘muzikaal museumstuk’ te bewonderen dat wij in bruikleen kregen: de zelfgemaakte interactieve plattegrond die voormalig Efteling-componist Maarten Hartveldt in 2004 gebruikte om zijn parkmuziek te demonstreren. En om 15:00 uur krijgen alle aanwezige beursbezoekers nog een grote verrassing van De Vijf Zintuigen voorgeschoteld. Spannend!

De Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs vindt plaats in De Voorste Venne te Drunen van 10:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis. Parkeren is kostenloos mogelijk op het ruime parkeerterrein. Adres voor de navigatie: Anton Pieckplein 71, Drunen. Uiteraard zijn er diverse drankjes en versnaperingen verkrijgbaar in de foyer om er een compleet dagje van te kunnen maken.

Het wordt een beurs van formaat die je als echte Eftelingliefhebber of Pieckverzamelaar niet wilt of mág missen! Vergeet niet dat de feestdagen ook weer voor de deur staan; een ideaal moment voor Sint of Kerstman om een passend cadeau te scoren. En dit is natuurlijk dé uitgelezen gelegenheid om vele andere liefhebbers en verzamelaars te ontmoeten.

We zien je graag op zondag 6 november!

* Bij grote belangstelling behouden wij ons het recht voor om de wachtrij van de signeersessie eerder te sluiten.

Veel gestelde vragen

Waar vindt de Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs plaats?
De beurs wordt gehouden op zondag 6 november 2022 in de Vennezaal van De Voorste Venne te Drunen.
Het adres is Anton Pieckplein 71. Er is een grote (gratis) parkeerplaats voor de deur.

Hoe laat gaat de Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs open?
De beurs opent om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Hoeveel kost de entree voor de beurs?
De Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs is gratis te bezoeken.

Waar zijn de gelimiteerde uitgaves van De Vijf Zintuigen te koop?
De pins, posters, CD’s en het signeer/inlegvel zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar bij de speciale stand van De Vijf Zintuigen, links vooraan in de zaal.
Omdat we grote drukte verwachten bij de verkoop wordt er een speciale wachtrij gecreëerd.

Geldt er een aankoop-limiet voor de De Vijf Zintuigen-items?
Er geldt op dit moment een limiet van maximaal 2 pins per aankoop. Op het signeer/inlegvel voor het Spookslot-boek zit een limiet van maximaal 1 per persoon. De posters en CD’s mogen onbeperkt worden aangekocht, zolang de voorraad strekt. Voor alles geldt: op=op!

Kun je pinnen op de beurs?
Bij de stand van De Vijf Zintuigen is er een mogelijkheid om te pinnen, dat wil zeggen: producten af te rekenen via pin.
Contant geld pinnen is binnen De Voorste Venne niet mogelijk.
Ga er ook niet van uit dat elke standhouder een pinapparaat heeft, dus neem zelf voldoende contant geld mee.

Tip:
Neem zelf een tas mee om je beurs-aankopen in te kunnen doen!

Waar en hoe laat vindt de signeersessie plaats?
De signeersessie vindt plaats van 13:00 tot 14:00 uur direct naast de stand van De Vijf Zintuigen.
Ook hier zal de eerder gecreëerde wachtrij worden gebruikt om alles in goede banen te leiden.
Bij grote belangstelling behouden wij ons het recht voor om de wachtrij van de signeersessie eerder te sluiten!

Mag ik ook een praatje maken en op de foto met de heren van de signeersessie?
Om iedereen de kans te geven om een handtekening te bemachtigen, willen we vragen om het heel kort te houden.
Een snelle selfie is mogelijk, maar voor een foto met jou samen met Lex, Mari en Dré (onder voorbehoud) zul je tot ná de signeersessie moeten wachten.

Mag je eten op de beursvloer?
Het is niet toegestaan om eten en drinken te nuttigen op de beursvloer.
In het foyer-gedeelte van De Voorste Venne is een ruim assortiment aan warme en koude dranken en versnaperingen verkrijgbaar.

Mag ik mijn huisdier meenemen?
Het meenemen van dieren binnen De Voorste Venne is niet toegestaan, uitgezonderd hulphonden.

Kan ik nog een stand huren?
Op dit moment zitten we helaas vol. Je kunt je echter wel aanmelden voor de reservelijst; indien er een standhouder uitvalt, zullen wij alsnog contact met je opnemen.
Stuur ons hiervoor een mail.

Zijn er coronamaatregelen van toepassing?
Op dit moment zijn er geen coronamaatregelen van toepassing. Mochten er alsnog nieuwe coronaregels worden opgelegd vanuit de overheid, zal de organisatie deze overnemen en is iedereen verplicht zich daar aan te houden.

Waar is het aangekondigde boek over de oud-Eftelingmedewerker verkrijgbaar?
Dit boek is geen uitgave van De Vijf Zintuigen en staat los van het dagprogramma of de items die De Vijf Zintuigen aanbiedt.
Vanaf 10:00 uur is het boek enkel verkrijgbaar bij de stand van Het Poortje.

Heb je nog andere vragen?
Stuur je vraag naar info@vijfzintuigen.nl of via een dm op Facebook of Twitter.

De Voorste Venne

Anton Pieckplein 71
Drunen, Noord-Brabant 5152 LZ Nederland

Geef een reactie

Geef een reactie