Efteling, Europa-Park, Nieuws

1 maart 2020: Efteling Pubquiz en 20 jaar Vijf Zintuigen

1 maart 2020: Efteling Pubquiz en 20 jaar Vijf Zintuigen

Op zondag 1 maart 2020 staat er iets bijzonders te gebeuren: naast de 4e editie van de Vijf Zintuigen Efteling Pubquiz organiseren wij op dezelfde dag in de ochtend een éxtra jubileumevent n.a.v. het 20-jarig bestaan van Villa Volta Web / De Vijf Zintuigen. En jij kunt daar bij zijn! Op zaterdag 28 december, de dag dat De Vijf Zintuigen precies 20 jaar bestaat, start de kaartverkoop van de 4e editie van de Vijf Zintuigen Efteling Pubquiz!

Op zondagmiddag 1 maart 2020 zal het Carrouseltheater in de Efteling wederom worden omgetoverd tot een heuse quiz-arena, waar ruim 20 teams tegen elkaar gaan strijden voor de overwinning. Welk team van maximaal 4 personen weet het meest van de Efteling en heeft de beste mix van inzicht en algemene kennis in huis en kan presteren onder tijdsdruk?

Deze vierde editie is wederom verrassender, afwisselender en uitdagender dan de vorige keren, maar zeker niet moeilijker. We hebben wederom ruim 80 vragen en opdrachten voorbereid die goed zijn voor 3,5 uur krakende hersens, onverwachte verrassingen, spannende momenten en enerverend vermaak.  En natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen!

De vertrouwde plaatjesronde, audiofragmenten, videovragen én een verrassingsronde zullen niet ontbreken. Er is echter één wijziging ten opzichte van de vorige edities: deze keer is de losse puzzelronde verdwenen, maar zullen er nog steeds puzzels voorbij komen… die binnen een paar minuten moeten worden opgelost. En we gaan nóg meer gebruik maken foto’s, video en audio. Kortom, we maken er een waar quiz-spektakel van!

De presentatie blijft uiteraard in de vertrouwde handen van Bram en bij de entreeprijs zijn consumpties, versnaperingen en een klein presentje inbegrepen. Maar… we zijn er nog niet!

20 jaar  Villa Volta Website / De Vijf Zintuigen

Voordat we ’s middags starten met de Efteling Pubquiz, hebben we op 1 maart 2020 in de ochtend een extra evenement voor jullie in petto. Om het 20-jarig jubileum van Villa Volta Web / De Vijf Zintuigen feestelijk te vieren, is er de mogelijkheid om een anderhalf uur durende multimedia-presentatie bij te wonen, waarin we op Zevenmijlslaarzen door de historie van onze site wandelen. Hoe is Villa Volta Web ooit ontstaan en wat waren destijds de meest bijzondere onderdelen op de site? Op welke manier vond de overgang naar De Vijf Zintuigen plaats, hoe heeft deze site zich ontwikkeld en wat hebben we in al die jaren allemaal gedaan om de fan-community te voorzien van informatie, interviews, video’s en documentaires? Aan de hand van bijzondere verhalen en leuke anekdotes, verteld door Marwin en Bram, komt de gehele historie voorbij, geïllustreerd door vele nooit eerder vertoonde beelden.

Zo hebben we niet alleen talloze foto’s en video’s van vóór en achter de schermen geselecteerd, maar ook de première van een  15 minuten durende Making Of over de befaamde Benefietdag 2012 zal de revue passeren!

En uiteraard komen de (on)nodige bloopers voorbij en fragmenten die de montage nét niet haalden. Kortom: een verrassende, leerzame en vermakelijke reis door de geschiedenis van één van de meest bekende Efteling-fansites.

Jubileumpin

Máár… we zijn nog stééds niet helemaal klaar! Iedereen die ’s ochtends bij het jubileumevent aanwezig is, heeft na afloop (rond 12:00 uur) de gelegenheid om de eigenaar te worden van een speciale ’20 jaar DVZ’ jubileumpin! Deze pin zal alléén te koop zijn binnen in de zaal en exclusief voor iedereen die het ochtendprogramma heeft meegemaakt; het is dus niet mogelijk om na afloop de zaal te betreden zonder geldig toegangsticket. Mochten er ná dit verkoopmoment nog pins over zijn, zal er na afloop van de Pubquiz nog een mogelijkheid zijn om de pin alsnog te bemachtigen. Daarna gaat het eventuele restant verkocht worden via onze webshop. De oplage is 350 stuks en op=op!

Je kunt er voor kiezen om aanwezig te zijn tijdens één van deze twee evenementen, maar uiteraard is het ook mogelijk om ze beide te combineren met een combi-ticket. Tussen het ochtend- en middagprogramma zit ongeveer een uur ruimte, zodat er gelegenheid is om op eigen beweging in het park te gaan lunchen.

 

DATUM:  zondag 1 maart 2020

AANVANGSTIJD JUBILEUMEVENT 20 JAAR DVZ:  10:30 uur  (tot ca. 12:00 uur)

KOSTEN:  € 7,50 p.p.  (inclusief 1x koffie of thee)

AANVANGSTIJD VIJF ZINTUIGEN EFTELING PUBQUIZ:  13.30 uur  (tot ca. 17:00 uur)

KOSTEN:  € 20,00 p.p.  (inclusief consumpties)

INSCHRIJVEN:  per team van maximaal 4 personen. Deelnemers die zich los inschrijven worden door onze organisatie ingedeeld bij andere teams of er wordt een team samengesteld.

COMBI-TICKETS  JUBILEUMEVENT + EFTELING PUBQUIZ

KOSTEN:  €  25,00  (dus € 2,50 korting)

De voorverkoop van beide evenementen start op zaterdagochtend 28 december om 10:00 uur. Vorig jaar waren we binnen 24 uur uitverkocht, dus wees er op tijd bij!

We zien jullie graag op 1 maart 2020… dan maken we er samen een zéér bijzondere dag van.

Tot dan!!

Het team van De Vijf Zintuigen

Geef een reactie